N & M

Heej,

Idag tävlade jag. Det gick sämst!
Jag vaknade upp i morse och var glad och kände att det skulle gå bra. Sedan gick jag ner till stallet A kom vi gjorde i ordning henne och sedan gick jag ner och började rida.
Det gick verkligen bra nanda var lungn och gick fint på tyglen. Men när jag kom in på bannan blev jag strässad och nanda blev stirig,  jag spände mig och det blev fel. Nanda var ialla fall fin =) och snäll hon

RESULTAT: 46,66 ingen roset.                                                                      HARE BRA BAJSBAJS
  

N & M

Heej,
I går hände det saker Foxy åkte till himmlen, Startlistan kom upp, jag tränade på programet en sista gång, och F ska provrida Blacky idag.

I går red jag i ridhuset med M. Nanda var fin men jag kände mig lite hård men det funkade eller jag var tvungen att vara hård. Det gick inte så bra men det känns ändå bra. I dag ska jag till hööks och köpa lite saker vissar i kväll.                                                                                       HARE BRA BAJSBAJS
                                                                                           VILA I FRID FOXY <3

N & M

NU ÄR DET FAN SANT!
Hej,
Nu har startlistan kommit upp jag startar 1 och F 6 så jag hinner se henne A ska vara hästskötare M tävlar med fast i L:B.
Farfar kommer i kväll ska se på söndag jag startar kl 15.30 jag är rädd =).
Idag ska jag rida ut sedan i ridhuset ska träna på programet en sista gång.

Nu måste jag äta.


                                                                           HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej,
Idag sitter jag hemma och jobbar. Vi har hemstudie dag nu i två dagar.
Jag ska nu börja med svenska men kunde koppla bort mig lite från jobbet.
S red ju i går Nanda var skit pig så hon sa att Nanda får inte vill innan tävlingen utan jag ska rida henne trött varje dag.
Kul är det men jag hade tänkt att vara med F i dag men så blev det inte vi ska vara på lördag i ställe dagen innan tävlingen.  I dag ska jag rida på volten jag ska köra mjukrörande med Nanda och halter sen ska jag galoppera mycket.
Jag har ju inte fotat nu på länge men jag har inte orkat laddat den för att den är urladdad men laddar den nu så kameran är birädd sen jag ska senare i dag på utväkling samtal, Lägger ut outfiten sen.                                                                         HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej,
I dag har ja bestämt att det ska bli en skön dag, jag har på mig mjukisbyxor en tröja från sisters och en adiddas som typ jacka. S rider i dag, jag ska rida fram henne eller gå fram henne och sen ska jag leta efter en sko i hagen.
I skolan ska jag jobba nu har jag mer ressucer och pennor hade skit ful i går. Men nu måste jag dra ska till E & S för att vi ska till skolan.


                                                                                         HARE BRA BAJSBAJS

                                            

N & M

Heej,
Idag var en skit bra dag.
Morgonen vet ni men sen stack jag till skolan allt var bra den här gången såg jag inte lika hämsk ut som i går, men vi hade bg och sen började jag jobba. Jag jobbade med spanska som jag inte fattade ett skit och så skrev jag ut alla papper sen var det helt plösligt lunch, VARFÖR ska maten vara så skabig men jag och B stack till trollbäcken och köpte macka och en tidning till en uppgift i sv, sen jobbade jag sv och sedan gick jag hem.
Hemma var allt lungt jag läste lite i sofies mode och sedan ringde jag A vi drog ner till stallet sen var jag där och mockade och sånt.
Nanda tappade en sko så B kom och skode på =) gick jätte bra känns inte som om hon någon gång varit konstig men hhan slåde på och sedan drog jag tog en tur i skogen och sedan på volten.

DET GICK SKIT BRA, Nanda var underbar gjorde som jag vill jag trännade lite i skogen men och sat i saden bra, Nanda fattade dom bästa fattningarna och allt var bra jag ville bra tävla då allt var licksom på plast som att helt plösligt hittat den sista pusel biten. Men jag ville bara njuta av i dag för jag vet att någon annan dag kommer gå skit men nu är jag ass glad.
I kväll ska jag bara ta det lungt fixa saker till i morgon, sedan ska jag mata hästarna & efter ta en riktig skön duch och titta på film det är typ det varje kväll men ska sova också.                                                                                    HARE BRA BAJSBAJS
                                                                                       AV EN GLAD MOA

N & M

Heej,
Skrev inte i går soory men det var mycket skolan började och jag skulle till stallet nanda har tappt en sko men B slår på den i dag, Så s rider i morgon i söndags var det en tuff lektion jag tyckte inte det bra men lektionen var lerorik och jag tog mycket med det nu till tävlingen =) S SÄGER ATT JAG SKA FÅR EN 7 PÅ VOLTEN, men vi får vell se.
Igår försovde jag mig första dan men i dag vaknade jag. Jag började skolan i går och i dag börjar plugget jag har fixat skaer men det är typ som inan sommaren men nu går jag i 8 det känns inte så ska ner till E snart för att få sjus.

Outfit
                                                                                               HARE BRA BAJSBJAS

N & M

Heej,
Idag är det sista dagen på mitt sommar lov =(
Mit lov är jag nöjd med det har ju inte hänt så mycket men jag är glad, jag har fått villa ut och nu är jag berädd för skolan.
Föra året så var mitt sommar lov skit eller lite för nanda skadade sig och fick en sen skada i indre bög senan inte nåt jag gjort hon vrikade i hagen. För att hon gjorde det fick jag skritta i ett halv år sen fick jag trava, jag tycker en då att det var bra att hon fick den för vi kom närmare Nanda när man gick promenader och skrittade ut när hon varr skadad så klagade jag ingen ting men det var gjobigt men den här sommaren har jag varit utan skader jag har fått träna och bara tänka gott.

Just nu går det inte så bra i ridningen men det blir bättre det kan ju inte bara gå bra men i dag ska jag rida för S en timma mycket bra och kul =) snart ska jag ner och borsta nanda hade tänkt att ha lindor idag och det nya sakerna.
TACK NANDA FÖR MITT SOMMAR LOV OCH TACK F MIN BÄSTE VÄN.


                                                                                 HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej,
Idag har jag och mamma varit på hööks jag köpte det vi skulle och så ett träns också.
Jag blev nöjd det var billigt och bra ska testa allt i dag på Nanda.
I dag ska jag rida ut med M jag ska rida med hopp saden och nya tränset.

DAGENS KÖP.


Tränset var på rea vanligt kostar 389 kr rea 100 kr
inte nåt versta men det var rea så jag var tvungen.


Sadelgjord kostar 389 kr,
håller vell inte så länge men känns bra.


stigläder kostar 139 kr.

Stigbyglar kostar 229 kr.
inga lyxiga men hade inte mycket pengar kvar så det blev dom.DAGEN OUTFIT MOA

enkelt mjukisbyxor nike och en yle tröja från H & M.HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej,
I dag har jag bara åkt runt i hela stockholm.
Först red jag på morgonen gick inte bra, jag skummpade och blev ostadig i handen och allt. Det har varit så nu lite hela tiden men jag ska rida lektion på söndag för Sara och i morgon ska jag rida ut och tänka på annat ska försöka göra det väldigt mycket nu för tävlingen är nästa söndag och jag vill att det ska kännas bra så jag ska rida ut mycket och träna helt själv så jag kan slappna av.
Okej! senare till idag, som sakt jag har åkt i genom hela stockholm =S jag och M skulle åka och kolla på sadlar fört åkte vi in till stan och M prövade en massa sadlar en där med märke Chanel mycket snygg som var intressant på den afären var dom trevliga och hjälpte bra, sen åkte vi till ett känt ställe SADEL MAGASINET det var värkligen inte som jag trode det låg i en liten lokal vid solna centrum nere i källare det var sadlar överalt och jag och M ba! äee var är vi tjejen som jobbade där hade jätte mycket för sig och kunde inte hjälpa oss där var vi i 30 minuter och fick typ inte hjälp.
Men efter åkte vi till ett annat ställe föra att titta på saker till mig en sadelgjord skulle jag ha men tror du inte att dom kostar lite eller så det blev inget där heller, sen när vi skulle hem stog det stopp det var rusningstrafick och vi missade insläppet och kom hem sent att det kan bli så.
Nu ska jag till nanda och ge henne mat och alla andra hästar sen ska jag se Casanova.                                                                                 HARE BRA BAJSBAJS

N & M (tråkigt)

Hej i gen,
Jag vil bara säga att en häst på ridskolan i dag somnade in och kom till himeln jag tycker mäst synd om min kompis D vi är inte licka bra vänner längre men vi var riktigt bra vänner en gång men man känner sig en då tråkigt.
D är den tjejen som fortfarande var i stallet på helgerna och så när jag slutade på ridskolan så hade vi ett litet gäng nästan sluta vara där vi var bara där när vi red vi tog inte så bra om våra älskade sköthästar men det gjorde D hon har alltid varit där och tagit hand om sin Muschat, Aja VILA I FRIDA.
 

N & M

Heej,

Jag har fixat bilder nu jag han göra det inan pappa skulle sova datan står där skit bra då behöver jag inte orora mig av det. Mamma tömkörde nanda i dag ju det gick bra tyckte jag men mamma tyckte inte det var så bra hon började lite och tog lektioner inan sommaren för att hon inte kunde det innan men hon lärde sig fort och började töm köra en gång i veckan men nu i sommar har det inte blivit nåt så mamma kände sig lite osäker men det är vanligt fast hon gallopperande med nanda i dag då gick det bäst =) jaja jag fotade men blev inte riktiga bra jag gjorde andra saker så det blev bara lite.
I morgon lyder dagen så här jag kommer inte tror jag skriva fören på kvällen, för att på morgonen ska jag och mamma upp och släppa ut masala och nanda sen ska jag sova, sen ska jag till stallet hav tolv för att rida jag ska rida i ridhuset och träna program, efter ska jag och M in till stan och kolla på sadlar till masala sen ska jag till solna så jag kommer skriva någon gång på kvällen men kl 21.00 börjar casanova en skit bra film måste bara se =).

Bilder från ridningen med S.DOM FÖRSTA MINURTRARNA GICK DET INTE SÅ BRA MEN SEN.


FRÅN IDAG TÖMKÖRNINGNANDA I DAG


HARE BRA BAJSBJAS

N & M

Heej,
Idag har jag bara legat hemma och haft ont har inte kunat göra nåt jag har mens men sånt händer ju en gång i månaden det är ju normalt men detär så jävla jobbigt tur att jag har det nu och inte när skolan börjar för jag typ kan inte jobba då men jaja.
I går träffade jag tjejorna det var kul alla har gjort något i sommar jag har ju bara vart typ  med F och nanda så jag kände vad lite som har hänt men den här sommaren har endå varit mysig nanda har varit snäll och jag känner ju för första gången att jag har blivit bättre och nanda och jag har utväklas den är endå konstigt att jag inte har tänkt på det förut men jag håller på att bli bra ryttare tack vare Nanda och så klart min ridlärade S. jag har inte fixat med filmerna jag skulle göra det i dag men jag kom inte upp ur sägen jag kom bara till toa inte mer, men ska lägga in nån gång men inte i dag tror inte det. om några minuter ska jag till stallet mamma ska tömköra nanda och jag ska göra i ådning henne jag tar med mig kamera för att fota ni får vell se dom i mårgon antar jag.

Från i går.

Jag satt och kikade lite på hööks hemsida och hittade lite saker jag vill ha.

                                                                               HARE BRA BAJSBJAS

N & M

Heej,
här kommer outfit till i kväll                                                                                        HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej,

Snart ska jag i väg och träffa tjejorna jag är klar ska bara stänga av datan och låsa sen gå nanda stog i dag hon  sover ute och i morgon ska Mamma tömkra ingen ridning för mig alltså S red i går honn tyckte nanda var duktig jag filmade men jag hinner inte lägga ut S sa att jag har ridit henne bra hon var ju stel förstors men det är vanligt.

idag klär jag på mig enkelt en vanlig brun tröja rån gina och ett par cheep monday jens sen lacost skor.
NANDA I GÅR

Lägger ut på mig själv i morgon


                                                                                 HARE BRA BAJSBJAS

N & M

Heej,
skrev inte i går för jag var i stan på förmiddagen och red ut på eftermiddagen sen gjorde jag lite skol jobb för att ska ska vara berädd när skolan börjar.
Jag har tränat på engelska och kommer göra det hella veckan 10 gloss ord varje dag många undrar VARFÖR men jag har komit väldig mycket efter och jag vill komma i kapp. 
I går red jag ut med M och masala och M kompis T & Latina, Latina är en fyra åring och var jätte snäll. Jag red barbacka nanda var duktig det var lite roligt även fast jag inte holde i henne så gick hon och krökte på nacken jag fattade ingen ting men hon var duktig. 
Jag var ju i stan fick riktiga skav sår hade hög klackat lite dumt kanske men jaja F skulle köpa en tröja till skolan hon börjar på onsdag jag på måndag =) jag hittade inget eller hade inga pengar så jag kunde inte köpa.


JAG OCH NANDA I GÅR.

Jag har köpt och fått.


SADEL ORDINARDE PRIS 9 600 kr BEGANGNAD 5000 kr

Schabrak 199 kr, pan band fått köpt på eko.

HARE BRA BAJSBAJS 

(IDAG SKA S RIDA FILMAR)N & M (BILD)JAG HADE INGET ATT GÖRA VAD TYCEKR NI ?
NANDAS.BLOGG.SE,S DISIGN ÄR PÅ VÄG DEN KOMMER  INTE SE UT SÅ HÄR MEN DE ÄR BARA NÅT.

                                                                                   HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej,
I går var jag på the voice det var kul jag åkte dit med F och där träffade vi två kompisar jag träffade också mina efter längntande skolkompisar det blev bara en slump att vi träffade dom men det var kul man kanske ville ha bättre artister då hade det vart perfekt jag tror inte att jag ska på NRJ jag mår väldigt skit i dag så jag tror inte det och jag ska ju tävla dagen efter det är därför även fast jag vill dit men jag och F skiter i det och iställe har en mys kväll hemma hyr typ nån film i ställe =).

I dag har det vart lite kabbalalik men min lektion det gick skit bra Nanda gjorde som jag ville och S blev nöjd vi galloperade inte så men jag är glad för det för de är min och Nandas svag heter.
Nu till stallet det blev en massa missförstånd och lite bråk men inte mellan mig och M skönt har inte varit det på hella sommaren =) jag mådde inte heller så bra idag så jag var lite sur eller många uppfattade det.
Det har komit nya till stallet där nere N med Black jack (BLACKi) och T med latina tror jag dom är jätte snälla T är kompis med M så vi kommer säker rida med henne i morgon jag ska rida barbacka Nanda har fått skav men hade ludd i dag men då får hon gå sadel fri.

LÄXA AV S: Jag ska rida mycket öppna i både trav och skrit, och vara stadig träna på min sits.                                                                               HARE BRA BAJSBJAS

N & M

Hej,
Idag har varit en mycket bra dag =).
Har ridit ut långt vi red i typ två timmar mycket kul nanda var pig och sprang för bi masala två gånger den jäkla hästen =).
F sov hos mig igår till idag skit kul vi var inte uppe länge men jag är endå trött men vi sprang mycket i går så det kanske är därför jag är trött just nu siter jag och myser fast det luktar bränt i huset pappa råkade somna i rån maten så jag har inte kunat äta nåt och kommer inte göra sen i ställe gick jag och duchade och tog en milkchek skit gott.
Imorgon kommer jag vara full bokad kan man säga på morgonen ska jag hämta min sadel =D och köpa shabrak och sadelgjord och massa andra saker sen ska jag rida i allt, och sen ska jag på the voice med några kompisar, sen kommer dagen vara slut på söndag är det lektion för S.

F kommer också vara med på tävlingen om hon får en bra häst så nu måste nån vara hästskötare och sköta kameran.


(JAG MASALA OCH F)

NANDA IDAG.
(hon ser lite tjok ut)

                                                                                     HARE BRA BAJSBAJS

N & M (TÄVLINGAR)

Nu sitter jag och kollar ut tävlingar till i höst det värkar vara hyfsade många, men ni ska få höra.

Jag har redan anmält mig till en i går men det är en liten clearond dressyr =), jag tänkte tävla l:c jag vet att jag ska göra högre men tycker att det är bra från början av tävlings senongen.

31 augusti clearound dressyr L:C HEMMA. (ANMÄLD)
14 September lokal dressyr L:B Stora uringe gård.
28 September lokal dressyr L:C Vallentuna.
10 oktober lokal dressyr L:C/L:B huvusta.
19 oktober lokal dressyr L:C/L:B Sundby.
1 November maskerad hoppning HEMMA.&
1 November lokal dressyr L:C/L:B vällingby. 

1 november är osäkert det kanske inte blir någon maskerad så då tar jag andra.
för mamma har hand om maskeraden och då kan inte vi åka men det kanske inte blir dom hära tävlingarna jag vet inte men hoppas det. Det blir då en tävling varanan vecka skit kul tycker jag men jag ska prata lite med mamma om andra tävlingar som kommer vara i klubben och då kommer jag vara med på dom.

Jag kommer bara tävla L:C/L:B inte högre det får då bli efter vintern men kommer inte tävla alls mycket under vintern för då ska hon villa så efter november är det tävlingarna slut om inte det kommer nånting hemma.
nu ska jag träna lite på programen ska rida dom p torsdag Nanda stog i dag M,s katt blev sjuk och då undrade hon om våra kunde stå.

                                                                            HARE BRA BAJSBAJS


N & M

Hej,

Idag kom sadel provaren =) och den sadel vi ville ha passade så vi ska köpa den jag fotade inget men jag hita en bild på den där det är en beganad en annan sadel men samma märke. idag också red jag ut det gck inte så bra fast nanda var duktig men jävigt jobbig hon ville inte gå fram och allt men vi komm oss fram tillslut efter lite bråkande.


I morgon vet jag inte vad jag ska göra vad tycker ni ska jag träna rida dressyr då eller hoppa eller rida ut vad tycker ni?


                                                                                 HARE BRA BAJSBAJS


 


N & M

Heej,

Nanda var hur underbar som helst i dag. Hon var gulig och inte alls sur VILAN VAR BRA det började spö regna så jag red i ridhuset tråkigt för henne men hon gjorde som jag sa och var underbar jag kunde vara känslig och hon lysnade eller nästan för bra nu om jag vinklar underlivet lite så antagligen gör hon halt eller ökar hur mycket som helst det är kul men nu måste jag tänka mer på min sits än henne hon gör endå som jag vill.

Jag har fått ett nytt pannband till henne i dag och nya bots mycket snygga jag är glad.

A har tittat på häst idag och hon gillade den,
F kommer hem idag JIPPI saknat henne,
Jag ska prova sadlar i mårgon och åka till tandläkaren :S
                                                                         HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej,

jag har inte orkat skriva på tre dagar då man kanske tycker att man ska.
Jag har ridit för S och det har gått riktigt bra för uom i gallopen men idag gjorde S en spänande sak hon logerade och jag satt på utan tyglar jag satt bara i saden och tränade sits jag fick inte titta på Nanda det var roligt och jag fick höra att spanska ridskollor gör dom så här och alla får rida så i två hella år sen får dom ta i hästen lite coolt =). 
jaja, nu är jag hemma hos elin hon typ sovr bredvid mig och vi har sett två jätte bra filmer ena hunny och andra the pirfect man vi har också bakat chokladbollar gott.

Nanda ska stå nu i två dagar hon var faktis riktig utmätad ídag jag me kan man säga.
                                                                        GOD NATT OCH HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej,
Idag har varit en hyfsad dag vaknade tidigt för ingen ting fick huvudvärk och lite så men stallet gjorde mig glad.

Idag skodde dom Nanda. Dom skodde bak och Nanda var hur snäll som helst. Det är ju så att hon inte har varit så lätt att
sko eller omölig. När vi köpte henne var hon jätte snäll men hon har haft ett tuft liv tills hon kom till oss.

Men hon blev ju skadad och vi åkte till kliniken hon hade då en senskada. Det tog ett halvår att få bort det. Jag skrittade hela tiden. Men så
är det att vara hästägare. Man tror verkligen att man ska rida varje dag men i mitt stall står 10 hästar 4 av dom ska avlivas och nästan alla andra har varit skadade i sitt liv. Det är tråkigt. Jag har ju varit en ridskoletjej som bara längtade och längtade efter egen häst och en dag fick jag det. Jag trodde jag kunde massa om hästar men när du står där med din häst och måste köpa sadel. Det måste komma en sadelmakare, prova och allt och sen när hela ena benet är helt tjockt
VAD GÖR DU DÅ? Jag visste inte att en man ringde en distriktsvetrinär, åkte på kliniker. Jag visste inte ens hur man lastade en häst. Sånt lärde jag mig aldrig och jag tycker att ridskolor ska lära ungar det för det är en sak som är bra att veta.
Men sen var det ju så att efter vi hade vart på kliniken, där böjde dom henne, drogade henne, gjorde ultrahjud, bremsade henne, man fick longera för människor + att alla hästar är inte lugna i nya miljöer och Nanda är en sån. Hon är inte lugn. Där stod jag med en lite vild häst kunde inget, vid det ögonblicket kände jag vad lite jag kan ändå vad mycket man kan lära sig det tar aldrig slut.

Efter det fick man också en tapp sko, vadå nu måste man också ringa hovslagaren. Nej hon har semester leta ny =/ samma igen. Vem ringer man? Så klart man inte har koll på alla hovslagare men våran hjälpte oss och en annan kom ut och skulle sko, men Nanda ville inte hon slängde sig och allt så hon åkte hem utan att få på en sko. Jag grät, mamma blev orolig, men sen kom en annan. Det gick inte heller och den här gången stegrade hon och slog i mulen i taket. Jag grät igen och igen, till slut fick vi en dyr hovslagning för nu var det så att veterinär var tvungen att komma varje gång och droga henne. Så gick det några gånger sen helt plösligt blev vår hovslagare sjukskriven och kunde inte sko längre så det var bara att leta en ny.

Då fick vi en ny. En gång kom han lite tidigt men va fan han sa bara vi försöker sen efter det har det funkat och funkat så tro inte att det är som att leva på moln för det är, GLÄDJE, TÅRAR & SLIT.I morgon är det ridning med S det kommer vara i tre dagar =D skit kul får se vad hon säger att jag inte har sprungit så mycket.                                                                                    HARE BRA BAJSBAJS


Nyttigt & Gott

Just nu gör jag en jätte rolig grej. jag köpte en vaten melon och fetta ost den här grejen är perfekt till när man ska till stranden och med en kylbäg eller nått.

Jag särde melonen och fettan i bitar sen la jag det i en bytta mycket änkelt och gott.

HARE BRA BAJSBAJS

N & M (Planering)

Tävling snart är det tävling om 4 veckor ska jag tävla och om tre dagar ska jag rida för S skit kul hoppas det går bra.
Tävlingen kommer såklart vara på ridskolan en sån där clearuond som föra gången såklart är det dressyr som jag typ bara kommer tävla men lite hoppning blir det vell?

PLANERING Höstermin 08:
Den här terminen kommer vara ett jävla jobb i skolan ska jag bara köra hårt i stallet ska jag vara tidig inga sena kvällar istallet utan efter skolan åker hem rider, skol jobb sen tv eller något annan på helgen vara med kompisar och vara ute länge nått sånt så på helgen ha kul men vardagar rida, Skola.

SKOLA: i skolan ska jag jobba inget prat eller kanske lite =P men jag ska nå mina mål då menara jag alla mål, och sen ska jag jobba hemma efter Nanda. Jag ska vissa lärarna att jag kommer bil en rik persson i livet, för om man inte jobba så får man stå på donken och då kommer inte jag ha häst eller nåt jag önskar mig.

NANDA: hos nanda ska jag vara tidig rida tidit. i vinter ska nanda stå en vecka inan jul. och innan ska jag och nanda ialla fall varit på tre ute tävlingar jag behöver inget bra resultat men det kommer vell. Nanda ska också få en dressyr sadel det ska hon ha inan sommar slut hoppas iallafall Saden kostar 7 tusen så mamma & pappa betalar =P.

MOA: Jag ska vara dulkit i skolan och i stallet, jag ska oxå springa 20 minuter i alla fall 5 gånger i veckan för att ha kondis 
men även fats jag läger höga krav på mig nu så kommer jag inte gå in i vägen jag kommer kämpa till i vinter då är det bara att ta det lungt.
 
HARE BRA BAJSBAJS
N & M

Hej,
nu är jag hemma från padlingen vi kom till flaten men orkade inte längre så vi vände =P nu ska jag till gålö och
lämna han sen vet jag inte nanda hade vart jätte gulig i dag nu regnar det så jag tycker synd om henne men hästar klarar vell lite regn? eller är det bara jag som är kingkig?
  


                                                                                           HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Hej,

Om 30 minuter kommer mina bröder då ska vi packa lägga upp min kajak på bilen sen ska vi iväg.
Jag har med mig kameran men jag ska ladda den nu och jag har med mig kortlek för att spela kanske.
Mamma ska rida Masala & M ska rida Nanda hoppas detgår bra.

                                                                            HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej,
Just nu sitter jag fram för datorn med badroken på mig JAG SPRANG jag är stolt eller inte när jag sparng jag hade ingen kondis men ska nu springa varje dag, ska snart gå och lägga mig ska upp kl 9 i morgon jag ska padla med bröderna =)
har inte vart med dom på länge vi bor ju på olika ställen men jag vill ändra det. Dom kommer i morgon kl 9 men jag antar att jag kanske måste gå upp kl halv eller? jaja men jag måste f ut mamma & pappa fårn mitt rum dom tittar på min tv sen ska jag smörja in mig med body ... och måla naglarna sen ska jag sova kommer titta lite på tv oxå jag har nu lagt in bilderna det blev inga bra på nanda för hon hade flug huva på sig.

Bild på Nand och från målningen: det såg ut som på höger sida och blev som vänster skilnad =)?


I morgon ska jag försöka skriva svårt men ska försöka,  Mamma ska rida masala och M Nanda medans jag är på vattnet.


HARE BRA BAJSBJAS

N & M

Hej,
nu är jag hos E och käkar kladkaka vet att inte ska göra det men vd an det är sommar S får vell skälla lite på mig har inte sprungigt på hella veckan =P
Nanda står och sover i sin box det är typ 40 grader ut och åskar men nu ska jag spela Wii HEJA PÅ MIG =)


E är det                                                                                          HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Hej,
igår målade ja och I stallet ju det gick bra blev mycket fint =) sedan gick vi ner till Nanda och skulle ge henne morötter hon var jätte snäll men jag tänkte inte på att mitt figer var i hennes mun så hon bet mig det gjorde svin ont men det är bätre nu.
Efter nanda gick vi hem och gjorde pankakor dom blev jätte bra mamma och pappa blev nöjda
nu är jag hos I jag snarkade över här in natt vi såg en skit bra film i går ''the girl next door'' den var bra =)
nu ska jag hem och titta till nanda sen ska jag till E.

jag tog bilder från målningen ni ska få se före och efter  och bilder på nanda  när jag  kommer hem lägger jag in dom
  


                                                                                      HARE BRA BAJSBAJS

RSS 2.0