N och M


Heej bloggen.
Ska nu börja försöka skriva igen vinterlandet har kommit till stockholm och jag längtar redan till sommaren, fast vintern är mysig. I går var jag och I i stan och sedan drog vi till yogan i stan hittade jag mina efter längtade jens jag ska få dom i julklapp det har jag bestämt.
I dag blev det ändrigar jag behövde inte gå upp 06.00 för att släppa ut L gjorde det TACK, så jag sov ut sedan var jag tvungen att gå upp jag och mamma skulle till lyckås ridsport för att leta efter säkerväst. På afären såg vi den efter längtade tollaren hunden som jag vill ha, asså inte den men den rasen jag fick hälsa och jag tror mamma gillade den med. Kanske jag får en sån när huset är klart, vem vet!
Men vi köpte säkervästen och broddar till Nanda, för att vintern kommer så måste man vara berädd på att det blir halt och mycket snö så snösulor och broddar är nu på.

I stallet var Nanda mycket gullig hon stog helt stilla när jag och pappa satte på broddarna och hon var mycket duktig när jag red. Jag red i ridhuset red i mina nya skydd som jag fick av M mycket snygga, M hade typ bara andvänt dom tre gånger men hade ingen svart sadel så hon gav de till mig, TACK. Men jag red i hopp sakerna och nanda var duktig.
imorgon ska jag rida lektion hoppas det går bra men tror det på eftermiddagen ska jag hjälpa till i stallet sedan ska jag på bio med I skit kul.


JensenSäkervästen är en mycket dålig bild men tog dn från en hemsida.


BILDER PÅ NANDA.


HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej.
Jag vet jag vet, har inte skrivit men har licksom inte orkat.
Det har hänt lite saker,
Jag har anmällt mig till en cleerround tävling på Nanda.
Jag har hittat ett ridläger jag vill på nästa sommar.
Jag hoppade i dag som jag inte gjort på flera veckor efter S lektionen.
A ringde mig men jag var sjuk =O.
det kanske blir en dressyr tränings tävling med några i stallet.

I dag var en stressig dag på morgonen åkte jag I och hennes pappa på hund utställning med Wilma I hund.
Wilma var duktig och kom 1 i bästa valptik tror jag. I var nervös men klarade det galant.
Asså när man är på hundutställning vill man bara ha hund, idag kom jag på vad namnet hette till den jag har letat efter i år. Jag har frågat och frågat men alla har sakt det långa ordet nova scotia duck tolling retriever tror dom att man ska komma i håg det eller, men det förkortas med Tollare. så jag blev jätte glad har läst om rasen i dag och hela familjen tycker det är en skit fin hund och jag tycker den skulle passa mig.
Jag vill ju ha en pig glad hund som vill gå ut på långa promenader och kunna rida med mig på ridturer.
Jag vill också ha en hund att kämpa med att licksom träna.Ridningen på nanda i dag gick jätte bra jag hoppade och F hjälpte mig hon hoppade också lite.
Jag hoppade väll för att att jag ska vara med på en hopptävling snart och jag känner att vi måste blir bätre jag och nanda.
Men hon var skit duktig hon hoppade mjukt över och var mycket lydig hon hoppade av när jag ville eller när jag gav efter.
Det jag måste bli bra på är att fatta när vi ska hoppa av och så måste jag vara duktig på vilken galopp hon har för hon kan gärna vilja springa i väg om man har fel galopp.
I morgon är det söndag och det är dressyra skiit kul nu måste jag vissa att nanda kan galopera och att hon inte ska hänga i mig men jag tror det kommer gå bra i trosdags gick hon jätte fint och när hon hängde så sa jag till det funkade.


Bilder för förmiddagen och en tollare.

BILDER FRÅN RIDNINGEN.


Sista bilden är hon jätte trött.
Jag är inte så snygg på mina hoppbilder så ni vet =).
F blev filmad men har inte fixat det än.(Bilderna på tollarna är från Lönnlövets kännel. bilderna får inte användas till någon stallet.se typ)
Om vi ska köpa en tollare är det där i från jag vill köpa dom värkar mycket seriösa och vet vad dom håller på med.

HARE BRA BAJSBAJS
Ps. I om du ser det här ta bilderna och skicka till din kännel uppfödare som hon sa älskar dig =)ds.


N & M

Heej,
Hur mår ni?
Jag har haft det bra i stallet med nanda men skolan har inte varit lika bra med.
I går förstog jag att det är 5 och en halv vecka kvar tills mina betyg sätts, känns hämskt. 
Det är en massa jag ska fixa innan dom här veckorna jag har en massa steg kvar och ett uppdrag, det är bara en massa. 
Det är därför jag inte har skrivit. Jag har varit mycket i stallet och skolan varje kväll, Men i dag gjorde jag läxan när jag kom hem så nu kan jag se på ugly betty =).

Nanda är underbar nu hon är glad att se mig och ridningen går bra med. S red i dag och det gick jätte bra börjar snart bli trött på att säga att det går jätte bra men har verkligen gjort det varje gång så vad ska jag säga.
Vänskapen i stallet mellan alla är lite konstigt massa skit snack och otrevligt. Men jag känner bara vad fan min häst är jätte fin nu och dom ska inte störa mig. Har blivit lite så att nu vill jag knäcka dom som är konstiga, längtar =D.
Nej jag kommer inte göra det men blir lite irenterande på vissa.
I mårgon kommer F och vi ska typ rida ut i mörkret (läskigt) men hon får inte rida i ridhuset av ägaren (skit konstigt) så vi måste rida ut men vi kommer väll ändå prata så det gör inget. F och jag är typ pratkvanar när vi börjar prata då tar det aldrig slut.                                                                               HARE BRA BAJSBAJS


                                                                     ps: tycker ni att jag ska knäcka dom? ds


RSS 2.0