Old times

Hej bloggen, har inte skrivit sen söndag men kommer säkert vara så här jag skriver lite då och då skolan och Nanda går ju före. I går då red jag inte utan jag tömkörde  man säga att jag i ställe för att rida ut tömkörde jag ut. Jag ville att Nanda skulle klättra lite så ut i skogen och upp för backarna det blev ju träning för mig med som gick backom och sprang när vi skulle trava. Just nu tittar jag på gamla bilder på facebook som typ alla tjejer har lagt ut hittade i alla fall en rolig bild på mig som fjortis eller där tror jag vi drivde lite men man såg ju ut så.

fjortis
HARE BRA


Nandas and my trip

Vickan och Black Jack


Bild: Gamal bild på Vickan och Jack
Hej bloggen i går var en underbar dag. Jag var på hässling by hos vickan. Jag hade med mig Nanda vi åkte ditt som en last träning men ändå som en resa. Vi red först i ridhuset och sen red ut. Vi galloperade på ängarna och det var sjukt kul Nanda och Jack var jätte fina tillsammans och jag och vickan hade det kul. Jag ska säkert åka dit nogon annan gång. Last träningen ditt gick supper Nanda gick in på 3 minuter REKORD och jag och pappa blev skit glada. Det tog 20 minuter dit  men när vi skulle åka hem tog det 15 - 20 minuter var tvungna att ta fram spöt och då gick hon in. Tog inga bilder även fast jag hade med mig kameran men jag får väl fota någon annan gång.
Idag eller morse red jag för Sara hade fortfarnade spöt under tummarna. Nanda gick fint men var lite jobbig.

Hittade något jätte roligt på Idas blogg började gråta när jag såg det :( :)

 


My best friend

Imagine a circle, it has no end.
It shows how long I'll be your friend.
Only when death do us apart
I'll keep our memories in my heart
Nanda Moa äkta kärlek


I know you now

Pappa Kent och Nanda Lastträning sön


Heej Bloggen. I dag har varit en bra dag helgen i stallet har varit bra och ja nu håller jag på att lära mig en låt till skolan. I helgen så lasttränade vi Nanda var duktig första dagen tog det 15 - 19 minuter tror jag innan hon gick in, vi hade inga linor eller spön hon var så duktig och den nya hästtransporten värkar hon gilla men vi hade inte fixat frontutlastningen så vi var tvungna att ta ut henne den vanliga vägen och som vanligt slängde hon sig backåt och jag kunde nästan inte hålla henne. Men på söndagen så red jag också lektion för Sara det gick mycket bra. lastträningen med denna gång tog det bara 5 - 10 minuter att ta sig in och ut så hade vi fixat frontutlastningen och Nanda var så duktig hon gick lungt ut och vänta på mig när jag ville. Jag viste att det skulle gå bättre med frontulastningen och jag hade rätt, då förtog jag hur mycket jag känner min egen häst jag har haft henne nu i 2,5 år och jag känner henne så mycket nu det är som om jag har kännt henne hela mitt liv. Idag red jag ut inget specielt hände :).


Nanda i hästtransporten
Hare bra =)


Happy

Heej, just nu håller jag på vänta att klockan ska bli 21. 00 så jag kan gå ner till stallet. I dag har jag ridit i ridhuset som jag inte har gjort sedan söndagen. Jag operera mig ju och inte fick rida på hela veckan men jag fuskade och red i torsdags men då tog jag en barbacka tur runt lyckeby. Men det som är dagens hög punkt är att vi last tränade nanda och hon gick snällt in i sin nya häst transport hon fick äta sin middag i transporten och hon vad glad och nyfiken. Urlastningen gick dok inte så bra så jag och pappa när vi kom hem fixade vi frontutlastningen till i morgon. Vi ska lasta i morgon med.

Jag har ju då inte skrivit så mycket i veckan men har hänt annat i onsdags var jag i skolan en timma för ett foto sen på kvällen red Frida Nanda gick mycket bra frida blev nöjd.
Torsdagen gick jag till skolan i gen men denna gång stannade jag hela dagen vi alla tjejer hade spex foto och det var skit kul jag var typ godmorgon människa eller trött människa bestäm ni jag har en luva på mig, på tordagen red jag också först red jag hem till mig oh hämtade hjälmen sen red jag en udda väg runt lyckeby var sjukt mysigt vid det tillfället fick jag känna att jag red min egen häst och jag var lycklig ingen kan klå det :)
fredag red mamma och jag var med Bella och Nicole.


I'm not dead

Glass i stora lass!
det är min frukost lunch och middag =) kan inte äta något annat. Ja i går operera jag mig. Operationen tog typ 45 minuter och under den tiden var jag vaken och låg med saker över huvudet på kroppen jag hade också en mössa på mig ja det var helt sjukt. Men det blev en tand som åkte ut och 6 stgn i munnen. Det ända som var gjobigt var att när jag skulle ta någon brus tablet så spyde jag och hostade blod inte trevligt. Men till det tråktiga är att jag inte får rida eller anstränga migoch min kind kommer bli svullen så på onsdag vet jag inte vad jag ska göra med skolfotot.

 
Rolig bild innan jag skulle operera mig undine fotar =)


Clear round

Heej hur mår ni?
I dag har det hänt en massa i morse var det som vanligt jag red för Sara och det gick supper Nanda gick som en klocka dock ej i gallopen men något måste ju vara fel :P Sedan på efter middagen var det TÄVLING många kanske tycker det är konstigt att man rider på morgonen typ fyra timmar innan start det tyckte jag också från början men Nanda var mycket finnare på tävlingen än vad hon brukar vara jag är så stolt över henne. Framridningen var faktis rolig jag red bara fram en kvart för att hon måste ju ha någon energi till programet men Sara ville att jag skulle gallopera av henne eller så att hon inte skulle hota som hon brukar göra nu förtiden när jag galloperar. Men Jag galloperade på och så tänkte jag att jag ökar lite jag gasade på och tjohej jag måste ha lagt till spöt på rumpan eller nått Nanda gjorde värsta back uten eller känndes så Frida och Vickan som var med mig blev chockade och börja ass flabba jag typ förstog ingenting. Men det var framridningen Nanda var då mycket fräch och glad. Sen kom vi till själva tävlingen Nanda och jag fick vänta ett bra tag så jag tror hon blev lite kall men innan så gick hon licka fint och på pogramet med. Nanda var mycket duktig jag tror inte jag har ridit så här bra någon gång hon var snäll gick på tygen hella tiden förutom halterna och avsaktningarna men det är alltid så min tränare har också svårt med dom. Men Nanda var jätte fin fick ett avbrott i gallopen men det bryr jag mig inte om. Jag var nöjd men inte med resultatet.
55.51% Det stod att Nanda inte hade en bra form och så men ja dommare är dommare vad ska jag göra jag fick rosett för det var en clear round. Men nu är jag redo för om en månad ska jag i väg på min tredje ute tävling hoppas Nanda går licka fint så och jag får bättre resultat.

I morgon ska jag operera mig so wish me luck.

Hare bra/N&M

Bilder från dagen.


N&M tävling 13 september 09N&M tävling 13 september 09Frida tävling 13 september 09N&M tävling 13 september 09


COLD

Esse Golden BoyHej bloggen nu är jag hemma sitter här med papper och snyter mig en gång i minuten. Jag är då förkyld :S inte så bra för veckan som kommer ska jag rida för Sara och jag ska tävla på söndag. I dag red jag för Sara som jag inte har gjort på hela sommaren det gick inte så bra tyckte jag men kanske för att nuär det nya krav. I går var jag hos Emma det var mycket kul jag tömkörde Grynet och gick ut med de andra. Men jag trivs väldigt bra där ute det gick bra att åka dit och ska säkert dit snart. Jag fotade alla hästarna och blev mycket nöjd. Just nu har vi gäster men de är på promenad och jag fick villa snart kommer dem säkert och då ska vi äta äppelpaj :).


Esse Golden brown

Hare Bra :)


much to doHej bloggen i dag har dagen vart plågande. I morse vaknade jag med en jäkla halsont sen när jag kom till skolan så frös jag fick låna en halsduk som jag lindade in mig i. jumpan blev inte av så jag fick byta om till vanliga kläder igen. Men sen fick jag ont i magen så allt på en gång alla tjatade eller frida att jag hade alla symtomer på svin inflensan men när jag kom hem hade jag mens så jag blev glad ingen svininflensa här men halsonten kommer ju inte från mensen men ja :S. Efter jag fick veta det så började allt gå bra mamma och jag gick ner till stallet för att se när PAPPA RED skit kul han var jätte duktig, efter hans ridning red jag också och Nanda gick som en dröm hon sökte sig ner och jag var tvungen att säga till mamma mitt i " VAD FIN HON ÄR! VIST ÄR HON? " både malin och mamma hålde med :). Men sen gick jag hem och ringde Zam han hade ladat ner låtar åt mig. Men jag fick dom och då började även mobilen funka hade hållt på hela eftermiddagen med sladar mp3 usb och skit men nu funkar det. I morgon ska jag till Ekerö hos Emma som jag var hos i sommras ska hjälpa henne med hingstarna och lite så men jag kommer åka kl 10:46 och kommer komma hem 20:50 typ det tar två timmar ditt att åka men sånt är livet. Jag ska på nått kul så när man väntar sig nått bra brukar det gå fortare tycker jag och mp3 är nu laddad och klar för hela resorna =). Hittade lite bilder från mobilen.


aloneHej bloggen nu sitter jag själv hemma kom från stallet för ett tag sen. Jag red med Nell var kul äntligen fick Nanda gallopera och hon blev mycket glad. Turen var mysig och en plus för vädret. Idag blev Nanda avmaskad och ska ta det lungt i morgon på torsdag och fredag ska jag rida lektion för Sara hoppas det går bra. Men ska äta vidare nu för jag måste hinna plugga också.

hare bra

RSS 2.0