N & MEN ROLIG GREJ!
På ridskolan eller föreningen ska ha ett årsmöte och de gjorde en typ brosyr om det och om ni ser så är jag me
d på två bilder. JA, nu kan alla se mig och nanda =D.

"klicka för att få den större"HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej länge sen. Ska försöka skriva i gen.
I går var jag på yoga med I för fösta gången den här terminen I hade blivit mycket vigare än mig även fast hon inte har tränat som jag =@ hehe'' Nej men det var skönt blev dock jävligt trött. Innan hade vi sett halvan på Twilight och jag var redan kär. Men när vi går mot bussen pratar vi om filmen om typ att vara vampyr tror ni inte då en människa kommer med lite skumma kläder men snygg jacka som är helt jävla ''utsäkta'' edenstigt med EDWARD först trode jag ja var knäpp men när I märkte det med blev jag lite rädd varför kom den människan just då förklara det för mig!? Efter yogan såg jag klart filmen kom några tårar men och jag hade haft mens så hade det kommit floder.

Idag red jag på morgonen gick super duper bra eller nästan =) men nanda var mysig och bra lite stel men mina lår var avslappna och jag blev nörjd imppade lite när ridskoleeleverna kom =P. Senare på dagen var det Cliniq med Kristian von Krusenstierna den var skit bra han var rolig att lyssna på och M red ju på Masala och jag var häst skötare. Dagen blev i alla fall ass lyckad vädret var bra nanda var bra cliniqen var bra, KAN DEN BLI BÄTTRE?!

Nåntig som är roligt är att Kristian von Krusenstierna har en ridskola som heter ågesta ridskola han har den gemensam med familjen tror jag men jag tyckte jag kände igen namnet men jag trodde det var årsta som jag ska åka och tävla på 10 april nej det var ågesta. Skit kul pappa har fått insperation där i från till stallet nya ridhus så han vet precis vart det ligger.


BILDER:
HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej bloggen jag vet att jag inte skriver mycket men i bland orkar jag inte ta upp den här sega datan. I morse var typ det ända som gick bra. Annars har jag varit i oturens dag.
I skolan fick jag veta att jag ska till falun vecka 7 med 9 kul eller nej! jag ska åka med I men ingen annan typ. I dag i skolan var jag också trött vad jag än gjorde så gick det segt sen eter skolan skulle jag åka till skrapan för att träffa mamma då så köpte jag en varm choklad som jag alltid gör vi gullmars men när jag sätter mig på tunelbannan vad tror du händer en jävla tjej typ springer in i mig så jag får halva chokladen över mig sen när jag kommer fram så gick jag fel sen träffade jag mamma och vi köpte faktis ett par underbara varmaste vantar jag har haft på mig. Sen i kväll skulle jag varit med F men hon har match i morgon och jag utsläpp så det blev inget och mamma är borta jag kan inte komma här i från och pappa och Z är på någon jävla affär åå jag är så irenterad. Men jag ska inte låta min ledsna min över er så nu får ni ha en bra kväll jag ska i alla fall försöka nu ska jag äta pasta alfredo och titta på tråkiga program.

HARE BRA BAJSBAJS.

N & M (LÅT)


Dagens låt jag inte kan komma i från.
HARE BRA BAJSBJAS

N & M

Heej bloggen! I dag red jag i morse och sen har jag pluggat hela dagen jag tycker jag har varit duktig jag har änkligen blivit klar med min jäkla krönika men vet ej om den är bra för att jag vill ha MVG så är jag ganska noga med att det ska vara bra.
Men i dag har jag också gjort en design som ni kanske ser den andra gjorde I '' www.isln.blogg.se ''men jag ville försöka själv men det var kul jag hittade ju en massa bilder som är från de här åren med Nanda och skit kul att se på. Jag rider hämskt om man gämför nu och nanda är small och liten aja det var riktigt kul.
I morgon är mina lediga dagar slut så det är bara att åka till skolan och jobba skiten ur mig =D eller ja nästan så långt vill jag inte gå, Men jag ska i alla fall plugga. I dag har jag pluggat med Engelska som jag ska ha dubbel nu i vår och sen har jag gjort svenska och masssa saker om eu som vi ska ha till den nya kursen. Jag hade ju utveklingsamtal i går faktis var den rolig pappa pratade i väg så det blev komisk och så men skolan värkar tro på mig och det är jag glad över men nu är det så att jag vill också vissa dem att de kan tro på mig och att jag har förendras som de säger men vi får se jag sate ändå låga mål den här terminen så jag inte är så pressad och det har redan börjat bra. Nu ska jag väll till stallet i gen och göra påsarna sen kommer pappa och då ska vi göra min hemkunskap uppgift man ska laga nått som är planerat så nu har jag två alternativ ena är oxfilé med potatisgratengn (vet ej stavning) den andra alternativet en en paj med ris men vad tycker ni?

I dag hittade jag också en ny kennel som har tollare dem har sin kennel i skarpnäk och M sa att de brukar träna på ridskolan på tisdag kvällar och träna sina hundar, det är faktis de jag har träffat mycket en gång träfade jag dem men Nanda a och massa mer men det är skit kul det känns som sen jag hittade den rasen eller var den heter så träffar jag såna hela tiden det är som att det är meningen att jag ska ha en sån hund. 
Idag hittade jag också hemsidan M köper sina saker och hon har ett par strykappor som både jag och mamma vill ha som man kunde köpa där hemsidan heter www.HÄSTSHOPEN.SE och det finns massa andra saker men dom kostar typ 978 kr för två par så jag tror inte vi köper dem.


HARE BRA BAJSBAJS

   

N & M

Heej,
Idag är jag hemma vi har hemstudiedag i två dagar för att det är utveklingsamtal min är i dag kl 16.10 hoppas det går bra men tror det. Det här terminen är jag mer taggad även fast jag var det förra året men pluggandet var inte bra men den här terminen tänker jag ha låga mål så jag inte är så missnöjd när jag får betygen och det står att inget är uppnått.
Jag har varit i stallet för en timme sen nu sitter jag och lär mig glossor som mamma och jag har tagit ur från en engelska bok. Men jag kopplade bort mig lite för jag brukar göra så först tränar jag in dom sen ett tag gör jag något annt sedan gör jag ett litet prov om jag inte klarar det trännar jag ingen och så fortsätter jag så tills jag är klar. Dem har ju ändrat databassen eller nått på skolan men i dag kom jag in entligen men när jag är klar med engelskan ska jag försöka med min krönika men det jobbiga är att jag vet inte vad jag ska skriva om det kommer inte upp något i huvudet.
S ska rida i kväll så efter utveklingssamtalet kommer vi ha brotomt till stallet. Hoppas det går bra.


HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej bloggen. I fredags var jag hemma hos I vi fotade en massa och gjorde filmer och så vi skulle ha åkt skridskor men vågade inte. Jag fick min julklapp och hon hennes hon blev glad av sina tofflor och hade på sig dem hela kvällen. Jag fick en yoga matta som jag ska tästa nu jag blev mycket nöjd i går red jag med I i stallet det gick jätte bra hennes föreldrar gick med och det blev en mycket bra skritt tur så dem blev trötta fast inte jag och I. M kom sen och undrade om jag ville hänga med till stav så jag hänkade vi letade efter en väst eller tröja som hon ska ha på cliniken för krusesjärna vet ej hur han stavas men vi hittade inget så vi åkte hem. Den här helgen har inget specielt hänt jag har mäst sovit och i morse red jag lektion och det gick mycket bra har läxa galoppfattningar och avsakningar.


I veckan anmälde jag och F till ridlägert i norrköping jag är skit glad över det men är långt kvar längtar.


HARE BRA BAJSBAJS


N & M
Heej, jag vet att jag inte har skritvit på hela lovet typ. Jag har varit i stallet för det mästa Nanda har varit underbar. Men jag har inte heller orkat ta upp datan sätta på den och så den är så jävla seg nu jag har i stället vilja lägga mig uder ett täcke och titta på tv det har ju varit så kalt en dag typ frös jag så jag började gråta.
Nyår var roligt ändå jag var hemma hos F och vi tittade på raketerna drack pomak som är så äkligt men det var ju nyår. Vi spelade också spel å så jag var i alla fall mycket fin F lockade mitt hår och jag hade på mig en grå tunika med skärp faktis tog jag inga bilder på oss eller kanske några men inga jag lägger upp. Dagen efter red vi på ridskolan F tävlade också på söndagen hon kom 4 men värkade inte som om hon var nöjd.

På tal om något annat jag och F har hittat ett ridläger att åka på i sommar det heter skogslotten och liger i norköping bara två timmar från stockholm fast en sak vi inte vet är om dem har många stora hästar därför kl 15.00 så kan man ringa dem och kolla ska göra det i dag. Sen i morgon börjar skolan jag ska typ fixa i hop saker så jag är förberäd sen ska jag städa mitt rum som ser hämskt ut efter allt fixande ska jag rida.
på nyår var vi också på edvan andersson växt hus härär lite bilder.hare bra bajsbajs


RSS 2.0