N & MHej, var tvungen att skriva nu.
Dagen har varit helt perfekt den har varit rolig och bra. Vi har fått reda på att vi får stallet inga problem. Kim "min brosa" har skrivit på kontraktet om legenheten, flyttar från rissne i juni (mitt barndoms hus.) S red Nanda och jag fick nästan bara beröm och det var ass kul vi pratade genom hela ridpaset som hon red. I skolan har det också gått bra. Men dagens höjd punkt JAG ÄR MED PÅ STARTLISTAN! Jag och mamma satt på datan och tittade lite sen sa jag att vi kollar på vällingsby hemsida om tävlingen. Vad händer allt är uppe startlistan & medelande till ryttare. Först när jag klickade på startlistan rulade jag inte längst ner så jag missade mitt namn och tänkte typ å vad skönt det blir ingen tävling sen sa mamma att rula ner då stog jag där längst ner start numer 23 å gud det är sant nu. Jag är as glad.

Ska försöka skriva nu i gen men det kändes bra med ett glatt inlägg än ett tråkigt eller vad tycker ni? vill ni höra mig ledsen eller glad?HARE BRA BAJSBAJS


N & M "Twilight"


VI VILL VÄLL ATT DEM SKA KOMMA TILL SVERGIE SKRIV UNDER DÅ!!
http://petitionspot.com/petitions/twilightcasttosweden
N & M

Hej, har inte skrivit sen söndags men det har inte vart så mycket att skriva om jag har ridit Nanda och S med vi har ej fått något besked från stall ägaren men på söndag får vi se. En sak som jag gjorde på söndag kvällen eller natten så läste jag ut boken jag grätt tre nästan fyra den var as bra. Men nu är alla klara och det är tråkigt nu för jag vet inte vad jag ska läsa nu, men hade tänkt att sattsa på skolan och det går uppot det är inget prov på fredag det är fram flyttat en vecka "ass glad" men jag ska  plugga på. Kommer säkert läsa om alla i gen tänker göra det när jag inte har något specielt att göra just nu är alla böcker ut lånade för utom ettan.

Idag slutade vi tidigt så jag drog hem och arbetade på min matte och svenska som inte går att skicka nu. Så I om du ser det här och undrar varför mejlet inte har kommit än så funkar det inte men kommer kanske hem till dig i kväll ring mig.

Nu ska jag till stallet och rida ut plus göra alla saker.

HARE BRA BAJSBAJS

N & M

  Hej,
Veckan som har gått har varit riktigt upp och ner men slutade mycket bra.
I onsdags så fick vi besked att vi kanske måste flytta från stallet. För att de ska fixa ett ärende men vi vill ha det så jag kanske inte behöver flytta men man vet inte just nu ligger vi på en skörd tråd som kan gå av vilken minut som helst. Jag har inte velat skriva något i bloggen om det här men nu finns nyheten eller ärendet på ridsport så nu kan jag väll skriva som det. För det här beskedet har jag varit ledsen och allt har varit jobbigt. Nanda har inte heller gått bra hon har vägrat gå och så. Men den här helgen blev bra och det var tack vare en bok.


Boken, Ja i fredags efter nästan grått inslag i skolan så åkte jag och I till stan. Först träffade vi mamma och jag fick pengar för att köpa maskara sen drog vi till stan. Jag hade snackat med I om att köa framför Akademibokhandeln på torsdag men nu behövs inte det, men jag ville vet hur många som kom in och så, för vi kanske var tvungna att vara där 4 på morgonen om det skulle komma in så få. Men efter att jag hade köpt maskaran hade jag 150 kr kvar och I massor hon tänkte köpa ett par skor men ändrade sig i sekunden. När vi stod i kassan och skulle betala så såg I en tjej som hade boken I typ skrek och fråga var den lång. vi sprang dit och tog en varsin. Men när jag hade betalt frågade jag när den kom in och hon i kassan blev ass sur för att det var ett misstag och de skulle ta bort böckerna nu så vi tog våra och sprang. Sedan gick vi till Sandys i glädje hopp hela vägen och satte oss och börja läsa ass mysigt. Sedan åkte vi till yogan och gjorde ett mycket bra pass. 

Igår var det möte med Stallgänget på Österäng och det gick bra vi byte namn och så. Efter red vi ut ja A N & E Nanda, Cilla, Blackie & Zantiago. Men vi skulle ha en filmkväll men det blev bara jag E, A'S lilla syster och hon men det var mysigt.

Idag red jag på morgonen och vi tog av gummisnodden och nu får jag träna utan =D äntligen. Men jag tror att vi gjorde det för att tävlingen och jag ska vara tränat till det. S är skit rolig ridlärare och jag gillar henne as mycket det är fan kul att träna Nanda nu för att det blir bara bättre och bättre men nu får vi hoppas att vi får stanna kvar i stallet annars måste jag ha en stallplats till 15 maj =S.

Nu sitter jag och håller på med kursen har prov på fredag vill egentligen läsa boken men skolan måste gå i första hand. Men det känns som om jag plågas för att jag bara vill läsa men jag vill få bra betyg och då måste jag kämpa bort plågan.
" Säkert läser klart den i natt " men säg ingenting =P
HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej,
Snart ska jag till stallet, S ska rida så jag måste göra i ordning Nanda. Just nu håller jag på med min tidning det är svårt kommer inte på namn man kan skriva som typ fotograf och så jag måste ju hitta på men alla heter med son på slutet så har lite svårt med efternamnen men det fixar sig till slut. Jag har bokat tid för redovisning så äntligen blir jag av med den.
Har ätit också, var så jäkla hungrig när jag kom hem så jag tog en macka.

En sak som är irenternande varför har jag så rakt hår och hyfsat tjock i går så lockade mamma mitt hår det blev ass snygga lockar men sen gick jag och la mig i morse var dem kvar men fixade om det som hade gått bort så nu när jag kommer hem är inte en ända kvar. Jag blev så irenterad håret såg bara slarvigt oborstat och inte bra. Varför är det så?
Men jag ska köpa pappiljoter och locka riktigt i stället för locktong.(dåliga bilder jag vet men är fotat i spegeln)
HAREBRA BAJSBAJS

N & M

Heej, Idag började skolan igen efter att vi har varit i falun och sportlov. Det kändes svårt i morse jag fick nästan slita mig själv upp, det licksom gick inte. Jag skulle vakna halv 7 men det blev kvart i 8 men jag han upp och gjorde i ordning mig. Skolan gick också segt men det var kul.
Nu efter skolan har jag ridit i ridhuset som gick sådär jag kan tycka att det blir svårt att rida när andra kollar ibland men när människorna gick så blev Nanda finnare. Det är kul att rida henne nu men jag känner att det har blivit för mycket träning inne så nu på onsdag efter att S har ridit dagen innan ska ska jag på en lite längre tur ut. Det var så länge sen och jag saknar verkligen det för att det är så mysigt fåglar kvittrar det blåser i ansikter och du kan tänka på annant än '' där ska jag ha gallop, och där öppna, juste en halt belv fel gör om, tygel ta där skänkel in där vikten dit m.m'' ute kan du bara slappna av och njuta men även rida henne på tygen göra lite halter så nu ska jag rida ut onsdag till lördag har jag bestämt. I söndags red jag för S på morgonen och fick mycket beröm både JAG och Nanda jag blev mycket glad över det. Men sen red jag på ridskolan och då gick det sämst hade en seg häst som jag blev nästan irenterad på. Men Nanda var underbar hon har blivit så rolig och så känslig, min lilla stjärna.

I lördags var jag med F ''bäste vän'' det var ass kul att träffa henne i gen och vi åkte till heron city och såg Twilight för en gångs skull på bio vi har ju bara sätt den nerladade versionen 10000 gånger men bilden är inte lika bra så vi blev mycket förvånade. Vi trodde faktis att vi aldrig skulle hinna se den på bio men när jag var hemma hos henns så sa vi fan vi åker på bio. Men ingen kunde sjusa så det blev en timmes resa =S men vad gör man inte för den filmen.
Jag har ju lästa alla böcker nu och väntar på 4 så jag och några till ska kanske köa för nästa bok 12 mars NÅGON MER?

Just nu sitter jag och har precis gjort klart skolarbetet för just i kväll och så lyssnar jag på min mp3 har så jävla bra låtar nu. Det är bara blandnings musik av gamla och ny och då menar jag GAMLA det är ass kul TACK BROSAN för låtarna =D


BILD PÅ WILMA I HUND VAD TYCKER NI?


RSS 2.0