I am unconditionally and irrevocably in love whit my horse

Heej bloggen, ett tag sen jag vet, förlåt. Men har varit sista veckan i skolan och har inte haft tid till något. I morgon har jag sista redovisningen i engelska och håller på plugga på presentationen nu.

Detta har hänt
Jag har tävlat med 54,18 % berättar mer om det i morgon kanske
har varit och firat min kompis
blivit klar med allt i skolan, nästan har tre saker kvar sen sommarlov
jag har jobbat mer än 50 timmar matte
Jag har ridit på ridskolan :)
Zelina mitt gudbarn har varit här och ridit
jag har varit riktigt sjuk
Nanda har släpps på sommarbete
Och annars mycket bra

tänkte göra ett kort inlägg för att jag ska ner till stallet om några minuter. Men skriver mer i morgon hoppas jag, lägger ut filmen från när Nandas släpps på bete, förlåt för mitt garv i filmen och i bland blir det skakigt.


hare bra //N&M

Paparazzi

Heej bloggen ska inte skriva något långt. För jag inte mår så bra, måde bra hela dagen men när jag var klar i stallet så smittade pappa mig och jag blev magsjuk. Men ville lägga ut bilder från i dag när Frida hoppade.

Frida hoppning
Frida hoppning
frida
Frida
Frida
hare bra//N&M

who says

Heej bloggen, min vecka är inte än slut men hittentills har den varit underbar med strömshol i går och sedan tävling i dag.

Strömsholm har ni redan hört en massa om men inte om tävlingen. Tävlingen var i sundby mycket bra tävlingsplats gillar stället faktis, det är där vi ska ha bal också :D, vid vattnet. Men jag och pappa åkte själva för första gången utan mamma, min farmor och farfar var med men de är inte så vana med hästar så det var ju mest jag och pappa. Men framridningen gick bra, Nanda var fin och lugn hade en mycket fin gallop faktis. Sen så var det själva klassen jag startade LB bara en klass men det var faktis skönt. Nanda var fin, efter haningebyggdens då det gick verkligen sämst så började vi om med ett helt annat mål som var mer basikt. Och det funkade, målet var att rida bra vägar med blick sits och rakriktning. Vägarna och blicken var nummer ett, och under denna veckor har Sara tjatat och tjatat på vägar blick sist och rakriktning allt som skulle behövas. Till programet då Nanda, vägarna funkade så hela början går det jätte bra, men sen kom gallopen och nanda orkar inte riktigt än märker man men hon försökte. Även fast det gick inte så bra i gallopen så fokuserar jag på det som gick bra och det är mer än gallopen. Det blev 54.85% och det är jag nöjd över.
Nästa tävling är nästa söndag :D.

Bilder från dagen.
Moas snygga uppsätning :D
Tycker ni jag ska skippa en roset? ser lite roligt ut med två :D
Moa och farmor vicky
Nanda moa
Nanda

Här kommer också en vido från strömsholm när jag red den andra hästen

Hare bra//N&M

I want to move

Heej bloggen, nu är jag hemma från två helt underbara dagar, det har varit så roligt.
Man har träffat de som kanske kommer in och det känns som en rolig grupp.
Dagen i går började med att man fick sitt rum och lite informatin samt att man fick prata lite med de andra tjejorna. Sedan var det middag och efter träffade vi alla ettor och så gjorde de tipsrunda till slottet där vi hade staffet och lite sånt. Det var roligt och bra för då fick man prata mycket med ettorna vad de tyckte och så. Efter det så gick alla till sina rum, vi i vårt och några från ett annat kom och så körde vi lite kortspel men sedan frågade ettorna om vi ville gå till dom så det gjorde vi. Vi var där ett tag sedan gick vi hem och sov.

Dagen efter så började med stalltjänst som var enkel för vi var så många det var vi 25 och ettorna så det blev många. Efter det var det frukost och sedan utdelning av hästar jag fick en som hete levado tror jag han var 170 så det var lite andulunda med stora steg och mycket häst man satt på. Det gick jätte bra att rida, hästarna var så fina. När vi hade ridit typ ett tag så fick vi byta till en annan jag fick en som hete gangster boy, den hade lite mer steg men var lika fin som den andra denna var lite mindre. Men jag blev jätte nöjd måste verkligen tacka min ridlärare som har lärt mig allt. Jag fick feedback efter och de sa att jag hade en bra grund sits och det fanns möjligheter för mig att utvecklas så jag kan gå på RS.

Men dagarna har varit jätte roliga man har fått en mer blick hur allt är och hur det ska vara och känas. Jag har verkligen inte ångrat mig mer och mer vill jag gå där. Men vi får se första juni får vi se, jobbiga är att jag är på ridläger så ni får veta veckan efter. Om jag gråter för jag inte kommit in eller för att jag har kommit in :).
Men om jag skulle komma in så flyttar jag 23 agusti.

Här kommer lite bilder och en vido på Gangster boy och jag den andra vidon är på uppladning.
Strömsholmströmsholm  agria stallet
MoaMoa
De sista bilderna är något som pappa tog varje gång jag hoppade av.
Han är lite konstig men nu fick ni nästan se hur hästarna såg ut lite kan ni se på filmen ocksåAndra filmen kanske kommer senare
hare bra
i morgon skiver jag om tävlingen :)
//N&M

now I go

Moa


Heej bloggen ska åka hem i från om 10 minuter ska få i mig lite mat sen åker jag till strömsholm.
Ska bli jätte roligt jag har packat i dag. Blev ju typ ingenting men hjälmen och sånt tog plats så det blev en väska endå.
Nanda är frisk det var inget fel med hennes ben så jag kommer kunna tävla på torsdag :D. Red henne i går och i dag och hon var pig båda dagarna mest i går men det var säkert för hon hade stått i tre dagar.
I dag var det ass fint väder så jag red ut och tog det lite lugnt var jätte mysigt och varm hoppas det håller i sig men det värkar inte som det.

Fick packa för tävlingen i dag för att på onsdag kommer jag typ inte hinna och på torsdag så startar jag tidigt så det blev packning i dag.

Men jag skriver på onsdag kväll och lägger ut bilder, Hare bra för det ska jag ha :D //N&M

Why not just go well?

Heej bloggen ett tag sen men jag har som blogg paus på veckorna. Som sakt har hänt roliga saker faktis på sistonde tänkte först bara komma till en tråkig sak.

Jag skulle ju igentligen tävla i morgon men idag när jag kom till stallet och skulle fixa Nanda så hade hon ett svullet ben. Såklart nu när det gått bra och allt. Men sånt händer det fanns ingen värme och hon haltade verkligen inte men för att vara på säkra sidan så hoppar vi över tävlingen och Nanda får vila. Mycket tråktigt men jag vill vara på säkra sidan. Nanda fick stå med linda i natt ska se i morgon hur det ser ut men vare sig om det är fint så blir det ingen tävling. Det jobbiga jag tyckte var är att senaste tävlingen gick det ju jätte dåligt och vi satte upp en helt annan strategi denna nya har varit perfekt Nanda har under det senaste dagarna gått finnare än någon sin. 

I Onsdags red jag lektion för Sara och det gick så bra så jag blev helt lycklig. Allt funkade vägar sist, form, mjukhet allt verkligen allt. Jag var jätte nöjd och Sara med så jag var verkligen taggad för i morgon och tror det skulle gå bra för en gångs skull men när man tror det så händer detta. Men om hon är fin så kan jag tävla på torsdag det är nästa mål nu. 

Till en annan sak, i dag köpte jag min john whitaker hjälm har spara nu i några månader och entligen är den min. Mamma och pappa vile inte betala så jag fick betala den själv. Den är as snygg och jag är skit glad. Jag vet inte riktigt varför jag ville ha den så väl men den är snygg.


+ att på tisdag åker jag till strömsholm :D då kan jag ha med mig den för vi ska vara där från tisdag kväll till onsdag :). 
Shemat kommer se ut så här

07.00 stalltjänst
08.30 
kort info om dagen
Utdelning av hästar
hästvård
09.00 
ridning
11.00
hästvård
lunchstalltjänst

Sedan ska vi åka till kanzowska och hälsa på där, det ska bli as roligt är jätte spänd hoppas på en bra häst vi ska gå med ettorna hela dagen. kommer skriva mer om det här på onsdag kväll när jag har kommit hem. Mamma och pappa ska bo där men jag ska bo på elevhem med några andra. Ska säga till pappa att filma och fota allting så jag kan lägga ut bilder :).

Aja hare bra /N&M

RSS 2.0