N & M
Jag orkar inte skriva något mer än att det gick bra för S och hon ska rida i morgon med och jag ska rida på ridskolan torsdag fredag + på fredag ska jag HOPPA på Nanda =D. Men kandar kursen börjar på fredag och ridskolan vill att man ska rida hästar nu efter nyår så jag ska upp tidigt efter nyår lite jobbigt memen vad gör man inte för att rida. Det är klart nu jag ska vara hos F på nyår vi ska väll ha de kul kanske inte blir något bloggade i morgon jag tror det blir det men vi får se och juste jag ska till edvan andresson växthus på förmiddagen det är skit mysigt där så jag tar med mig kameran och fotar måste ladda den också men jag filmade så jag har foton från i dag. Det här blev ändå långt =D.HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej i går red S och det gick jätte bra Nanda var mycket fin och jag blev glad även fast jag och F frös som in i ... på lektaren i dag ska hon rida igen vi får väll se hur det går men det går säkert bra. I går kväll var jag hos F vi hade skit kul F gjorde france manikyr på mig men orkade inte på andra sidan, blev faktis snyggt. På för middagen i dag har jag varit inne i stan och föskökt hitta nåt mellan alla människor allt var nästan ut plockat kan man säga fast jag hittade en tröja på Zara som jag blev nöjd med jag hittade ingen kläning men sket i den ska nu till Nanda och mocka fixa och så sen ska S rida kl 18.00 och efter måste jag till katterna jag tar hand om nu dom är så söta. Jag filmade i går så här kommer lite bilder från vidon det är därför det är så dålig skärpa det blir det med vidon men många kankse undrar varför jag inte fotar med kameran då är det därför att hästen blir ett suddit moln i ridhus skit jobbigt jag vet det är därför jag vill ha stystem.


 (klicka för att få dem större)
Filmar i dag också bilder i morgon. HARE BRA BAJSBAJS

N & M
Hej ja lever inget hände =).
Som ni vet så var jag och pappa uppe vid långsjön och åkte skridskor pappa hade riktiga långfärd men mina dög dom med. Det var riktigt mysigt fast varje gång det lätt i isen som det gjorde mycket så blev jag rädd, fast inget hände vi åkte hella sjön rund och lite så det var en härlig känsla när jag kopplade bort själva läskig heten men det känndes som att åka på vattnet och det var mysigt. Mamma red Nanda och hon var jätte duktig vi har också fixat med S hon ska säkert rida i morgon och på tisdag. Men en sak som jag kom på i dag är att det är nyår på onsdag jag har inga kläder så jag måste in till stan och så och fortfarande har jag inte pratat med I som om du ser det här ring mig. menmen tillbacka till dagen i gen Nanda var mycket duktig och Mamma var glad. Hela den här kvällen slut har jag läst i kyra ''dressyr med kyra'' heter den det är den nya boken mamma fick i julklapp av mig och det är skit bra, hon skirver mycket om hur man ska rida hästen och så.
Det är ju så i ridning att man kan aldrig sluta lära sig samma är det ju med alla sporter man kan ju alltid bli bättre och på senare år har jag utväxlat så himla mycket att jag inte märker det själv det är verkligen så att helt plösligt så går hästen rätt men för mig har jag nästan inte stannt och tänkt hur det har varit det tänkte jag på i dag när mamma red att vad bra ändå jag blivit nu menar jag ej att bara för jag såg mamma så kände jag det, men när jag såg mamma rida så viste jag vad hon skulle göra för att det skulle gå bra vilka knappar hon skulle trycka på och då kände jag vad bra jag känner min häst. det var en rolig känsla men jag vet att det är mer än 100000 saker jag ska lära mig och i ridning eller det jag har varit med om är att om du klarar en skänkelvikning med stora hjlper galant är det inte att bara stanna där och inte göra med utan då ska det vara minde hjälper och minde hjälper och mer tvärning bätre form på hästen jag rakare men det är som steg men man stannar alldrig vid dem så länge utan när det är klart går jag till nästa och nästa + att stegen tar aldrig slut.

Jag tog bilder från dagen.Hare bra bajsbajsN & M

Heej,
Idag vacknade jag upp från en underbar dröm jag var på ridläger och så.
Men jag var tvungen att gå upp men jag ville också se I nya häst det har kommit en c ponny till stallet som ska stå berdvid nanda ''skit söt'' Men jag gick ner och kollade när dem släppte ut han i hagen och hälsade på de gamla ägarna.
Hästen heter Foofighter och är en liten connemara. Senare i dag eller snart ska jag upp till långsjön och åka skridskor med pappa läskigt =S =D. Men jag överlever säkert mamma rider nanda i dag och i morgon kanske ska S rida.


HARE BRA BAJSBAJS

N & MHeej, dagen har varit riktigt mysig fast den är ju inte slut än va? ''nej''
i morse vaknade jag halv tio jag gick upp och satte på mig trännings kläderna sedan gick jag ut och sprang till katterna jag tar hand om för tillfället dom var jätte glad att se mig och jag gav dem mat och så. Efter det sprang jag hem i gen och åt lunch det blev en äklig grött men men åt endå. Sen satt jag lite på datan och så bestämde jag med mamma och pappa att vi skulle gå på prommenad fast jag skulle rida och dem gå. så jag gick ner till stallet fixade i ordning nanda så kl halv ett red vi i väg vi red ända till rundmar och tillbacka vi stannade också och åt matsäck sen barde vi oss av rundan tog typ 2 timmar och lite mer kan man säga. Nanda fick skritta en riktig tur och när vi kom till stallet var snuffan trött ''enkligen'' i morgon ska mamma rida och jag ta det lugnt och sen på måndag ska jag lonigera (vet ej hur det stavas =S) Nu hella slutet på kvällen ska jag börja jobba på min tidning i gen jag ska fixa det som inte är klart så jag kan lämna in den när jag kommer till skolan.  


HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Följ min blogg med bloglovin

N & MHeej, har ni haft en bra jul?
ja min var lite upp och ner men på slutet av kvällen var det bra. Jag är nöjd med mina julklappar och Nanda blev mycket nöjd med sin. Men julafton var ju för flera dagar sedan och jag vet att jag inte har skrivit men i ridningen har det inte gått så bra två dagar så det har inte varit så kul att skriva om det. Men julaftons morgon med nanda var riktigt mysigt solen sken och jag & M red ut hästarna var piga och glada de trampade på sin egna sköna stil jag red med tomteluvan och Nandas nya täcke vi fick från F det passade perfekt 125 är verkligen hennes storlek så F hade köpt rätt. Men morgonen var bra och sen när vi skulle till rissne så var det inte så kul där men jag räddade julen som jag altid gör =? =D nästan.
Men när Z kompis kom så blev alla glada och piga i gen så kvällen slutade gott.HARE BRA BAJSBAJS


N & M

'


Ja i morgon är det jul, som alla vet. I går var jag i stan med F vi köpte dem sista julklapparna och det var skit kul.
Jag köpte till F som jag gav sedan på kvälen och så köpte jag till Mamma och I men är inte så nöjd viste licksom inte vad jag skulle köpa till henne men hon får något mysigt om hon inte gillar det så får vi väll åka in och så får hon välja det gjore jag typ med F. Men i natt sov jag hos F och i går kväll fick jag hennes julklapp. Jag fick ett prisent kort och ett skit fint jul täcke som jag önskade mig så jag blev jätte glad ska rida med det i morgon och med Nandas tomte luva men jag tar med mig kameran i morgon och fotar. Idag har jag åkt till rissne och skulle pynta det gick åt skogen först var jag och pappa tvungna att leta gran i skogen vi hittade dock en mycket fin julgran som jag blev stolt över men föst gick vi runt och letade sen skulle vi gena över en myr med massa vatten fick inte i skona ''tur'' men det var ändå kul att leta gran det är ju en tradition. Men efter det åkte jag och mamma till ica maxi och hittade en massa saker som vi skulle ha i granen det blir guld i år föra året var det ju silver men guld i år, vi köpte också julklappar till bröderna och en sak till Z kompis M. Han ska vara med oss på jul. Efter ica körde vi mot rissne i rissne var Mamma tvungen att städa mycket och Z hjälpe men när jag skulle trä granen så fanns ingen ting vi hittade inte julgrans foten vi letade och letade sen gick jag och Z till Willys inte däär med men sen ringde vi K så han köpte en och när han kom hem så satte vi upp den ''blev mycket snyggt'' men när vi skulle sätta på julgrans belysningen som man tar först så funkade ingenting så vi gav upp så vi får klä den i morgon.

Imorgon på julafton är det sträss typ på morgonen ska jag rida nanda sedan ska vi till affären och köpa julgrans belysning sen ska vi till rissne när ska mamma och pappa '' kanske'' pappa är sjuk men mamma ska laga all mat och jag och K & Z ska klä granen sen ska vi typ fixa lite mer sen se kalle anka och efter äta sen ska vi öppna julklappar =).
Men vist tycker man att man ska ta det lungt på julafton och det brukar vi göra allt brukar typ vara klart men inte i år då ska allt göras på själva dagen och juste någon stans i shemat ska jag duch och fixa mig :S. jaja jag ska i alla fall ha kul.
om jag inte skriver i morgon så ha en mycket god jul.

SÅ FRÅN MIG OCH NANDA TILL ER ANDRA HA EN RIKTIGT GOD JUL.
HARE BRA BAJSBAJS.


N & MGod morgon god morgon jag är ju såklart på pigt humör och så är jag glad.
Jag red i morse för S och det gick skit bra, men dagen höjd pungt var väll då när jag gjorde en liten överaskning. Jag hade ju köpt den där tomte luvan och jag satte på den nanda bryde sig såklart inte att hon hade en dinglande tomteluva på huvudet men när s kom så gav jag henne hennes julklapp från oss och S garvade =) efter det började jag rida och det gick mycket bra jag fick över nanda till andra sidan och jag blev glad för i går gick det ju inte så fult bra men man ska rida på morgorna det är mysigare och hästen är mycket finare då. I morgon från hon villa tisdag vet jag inte men på onsdag ''julafton'' ska jag rida. Ska rida med tomte luvan och hälsa god jul till alla.

Men har ni tänkt på en sak var är alla snö först var det jätte mycket snö och mysigt men nu är allt borta ni ser ju på bilderna där uppe vilken skilnad eller?


HARE BRA BAJSBAJS

N & M (JUL HJÄLP)Heej allihopa jag behöver hjälp jag behöver julklapps tips.
Det är nästan fyra julklappar kvar och mina ider är helt slut, snälla hjälp mig.
och plus jag letar en nyårsklänning om ni vet någon så skriv en komentar.

HARE BRA BAJSBAJS

N & M


Heej hej, nu siter jag på univarsitet med mamma har i dag fått mina betyg och konstigt nog är jag nöjd snart ska jag mamma borsan till stan och titta på julklappar vi ska också köpa till min ridlärare och så ska jag göra lite roliga saker för henne på söndag. men nu sitter jag och väntar att hon ska bli klar.

HARE BRA BAJSBAJS

N & MHeej i går var det jul show på skolan jag söng vet ej hur det gick men ja.
Jag söng två gånger solo och två gånger med I dem andra gångerna bangade hon. Idag har jag varit i stan men skolan skit jobbigt vi var tvungna att gå och titta på saker och jag hade dåliga kläder så jag frös som in i fan ''ursäkta språket''
men jag klarade mig i genom dagen och juste jag red i morse för att vi började kl 10 så red jag i ridhuset på morgonen skit mysigt och nanda gick jätte fint hon var inte stel bara underbar. Efter stan åkte jag med I och hennes morsa till IKEA när hittade jag hur min lägenhet ska se ut och jag köper någon när jag är stor =D men den var en etta typ för ni vet ju att dem gör så här rum man får se på och det var ett av dem fast toan fanns inte men köket vardagsrumet med sovrum fanns och jag älskade det var blandade fäger inte för mycket men mysigt och still rent precis som jag vill ha, fast kommer ändra mig när jag är stor det är jag hundra på. Men man kan ju inte gå från IKEA utan att köpa nått så jag köpte en disk borste som jag alltid gör där så nu har vi en ny hemma men jag diskar ju inte så den är ju till mamma & pappa.
Sen efter ville I titta in på hööks så jag vissade henne och där köpte jag den efter längtade tomte luvan till Nanda och en prisent till I hund Wilma ett regntäcke mycket sött. + köpte jag hästgodis.
även fast jag hade med mig 50 kr så klarade jag mig under dagen med lunch, varm choklad, och fyra saker fast tomte luvan fick jag låna pengar av I men 150 blev det inte fynd eller?

 

MIN ÄLSKADE LÄGENHET '' drev ''

I PÅ IKEA. haha =D

DAGENS KÖP.


tomte luvan är ju till Nanda men passade mig med =)
HARE BRA BAJSBAJS

N & M (tävling)
Ja, ni har säkert redan fattat jag tävlade i dag HOPPNING =D.
Det gick jätte bra kanse lite vingligt men vi kom över alla hinnder med fel fritt och tiden 47,9.
Nanda var den som var mäst duktigast jag kunde ha ridit bätre än vad jag gjorde men jag vet att min hopp still
har inte vart fin för mig är den mäst att rida fort få fel fritt och sedan vara nöjd. Jag vet det där med finna vägar och alltid innan hoppningen så går jag bannan tänker på hur många galopp språng men jaja.
I var min hästskötare hon var duktig för att inte kunna så mycket om hästar men det bästa är att hon försöker, pappa får också ett plus i dag har var min funtionär och stog på bannan och viftade flaggan, mamma hade hand om hela tävlingen och tävlingen blev en sukse för det visst mamma? =D. Det roliga med dagen var också att min brosa kom han gav mig tur också, varje gång det har gått bra har han varit med så jag får väll föröka ta med honom på alla tävlingar.
Masala och S tävlade också gick också fel fritt F med på Pamir.
Fast den bästa från den här dagen som fick mäst kramar och ++++ var min underbara ponny Nanda.

HARE BRA BAJSBAJS
ps. om ni ser är nanda klippt igen ds.

N & M (BILDER)

Heej vill bara lägga in bilder på hoppningen föra lördagen.
Och på mig som jag haft lite kul med.

HARE BRA BAJSBAJS

RSS 2.0