Wish me good luck, because I need it.

Stallkompisar

Heej bloggen, blir ett kort inlägg måste göra klart skolarbete som jag håller på med just nu. I går var en rolig kväll vi såg barnhemmet så klart kunde jag inte sova i natt mamma var inte så glad för först ringde jag henne halv 12 och sa att hon fick gå och möta mig och sedan kl halv 2 ringde jag henne och undrade om jag fick sova hos henne jag var rädd :). Men vi tittade på barnhemmet jag berättade spökhistorier det var väldig kallt för huset där vi satt hade ingen isolering men vi hade filtar och sovsäckar vi tog också en massa bilder jag räknade till 33 stycken men jag lägger bara ut typ 6 st.
I morgon är det tävling jag har bestämt mig, jag ska vara med. Det får väl gå piss då men då tävlar jag bara LC men nu känner jag mig peppad och vill verkligen. Det är ju det även fast jag kommer sist varje gång så tycker jag att det är skit kul. Men senare i dag ska jag gå ner och tvätta putsa och packa till i morgon.

Hare bra //N&M

Vi gjorde olicka minner här är Fjortis
Stallkompisar  lekter fortis :)
Stallkompisar   LedsnaLedsen HAHA titta min mun
Stallkompisar   GladGlad
Stallkompisar   RäddStallkompisar   leker drygaBitch/dryg


Esse golden Brown

Hej bloggen, I dag red jag lektion för sara kl 6 på morgonen SNARK :P. Det gick sådär det är ju tävling på lördag och jag vet inte om jag ska vara med, jag skulle vilja vara med för att det är den sista denna termin och jag tycker det är kul men i morgon får ni veta beslutet :).  I kväll är det då denna spök kväll med anna nell emma ida vi ska se en skräck film först med massa gott och sedan ska vi till ett läskigt hus :P. I dag på dagen har jag jobbat med bild på photoshop man ska göra ett tryck och jag är inte bra på rita så fick göra det på datan :).

Frida ville att jag skulle lägga ut lite finnare bilder på bruno, för hon vill visa hennes mamma typ honom. så här frida får du dina efterlängtade bilder :) hittade typ bara två.

Esse golden BrownEsse golden Brownklicka för att få dem större.
Hare bra //N&M


It is in the morning instead

Lyckeby sjönheej bloggen igen. Nu är jag hemma från stallet har ridit ut med nell på typ en långritt, blev inte så långt men det var kul. Vi stannade vid lyckbysjön och fikade. Hästarna var gulliga fast jag hade med mig grimma så jag behövde inte hålla i Nanda som Nell behövde :P. Men det här ska vi lugnt göra någon annan gång. Det var i morgon vi skulle ha spök kväll så jag kunde ha hängt med på aik matchen men men får heja på här hemma, vet inte riktigt vad jag ska göra i kväll men annars blir den en lugn hemma kväll.

Bilder från dagen :) Nell ville att jag skulle lägga ut till hennes blogg www.blackijacki.blogg.se

Back Jack och NellnandaNell och Black jackBlack Jack och Nanda
Nell å Blacki :)Moa å Nanda
Hare bra /N&M

 


a long way

Heej bloggen har inte bloggat på länge. I går var en rolig dag jag var med ida och frida helt underbara kompisar men det vet dem. I ridningen har det gått bra jag kanske inte ska tävla på lördag vet inte än men just nu vill jag men ska rida lektion i morgon och på fredag. Nanda har varit helt underbar Sara tyckte hon var finare än någonsin i går och det var skönt att höra.
Idag ska jag rida ut på lång ritt med Nell vi har med oss fika och gott, jag tar med mig kameran och fotar :) i kväll blir det spökkväll med anna emma nell och kanske någon till vet inte riktigt än.

Lägger ut en bild som jag tog hemma hos Bella med Nicole. Tyckte den blev bra.
Moa och Nicole fotoHare Bra //N&M

Vote

Heej bloggen blir ett kort i lägg, Jag är med i libress cup och jag önskar ni kan hjälpa mig att vinna jag har skickat in två bidrag och nu är det bara att rösta, röst, röst jag fattar ju att jag inte kommer vinna men det är för kul så gå in på länkarna här nere.

Årets Häst 2009 Årets Häst 2009
HAER BRA / N&M


sometimes it feels like I've lost you

Heej bloggen. Idag har det varit en trött dag jag ska snart gå till säng ska bara gå in i varma duchsen och sedan till säng. I dag har jag för det mesta varit trött men också för mitt lilla eller ja lilla grått anfall i skolan. Man mår verkligen inte bra när man har gråttigt men det har varit en känslo sam dag. Nanda har varit i allafall underbar hon har vart som min lilla hund Sara var mycket nöjd med henne idag och ska rida lektion i morgon för henne.
Men Nanda har vart lugn och glad som sakt min lilla hund inte för att hon är en liten eller hund men på det sättet.
Skrev ett kort inlägg men väntade på duchsen ska bli varm.

Gammal bild från i sommras Hare bra /N&M


I want to be the best

En liten video från sundby Nanda i häst transporten. Tyckte hon var sött så här en en liten snutt. video från programen funkar typ inte min data är seg men vi får se kanske får upp något.


Heej bloggen, jag har inte skrivt mycket i veckan men det har inte varit så mycket att skriva om. Jag har mäst ridigt på morgonen lektioner och på eftermiddagarna har jag stannat i skolan för att jag måste plugga.

Men jag kan berätta om mina lektioner som har varit i veckan. Nanda och jag har mäst ridit på halvlånga tyglar och bara skrittat. Sara vill att jag ska rida så nu för att nanda ska bli så nöjd med mig som möjligt. men det har faktis gott mycket bra nanda har arbetat med ryggen som om nästan aldrig gör hon har varit enkel att ställa allt har liksom gott bra och jag har suttigt på långa tyglar det är lite coolt faktis. :) Men jag har väll tyckt det inte skulle vara så intressant, längtar nu till nästa tävling som är om två veckor Anna och emma ska också tävla så det kommer bli roligt att se dom där.

I dag då så var det tävling på ridskolan det var medelsvår tävling. Det såg skit kul ut jag vill också tävla så högt. Mamma sa till mig efter tävlingen ''Moa nu vill jag verkligen ha en stor fin häst som vi skulle kunna tävla på i de här klasserna med'' Jag kan säga att jag håller med även fast jag har en häst redan så skulle jag vilja ha en till. Men för tillfäligt är jag inte redo för en till jag måste utveklas i ridningen mycket mer för att jag ska ha en till. Och + så vill jag rida ponny tiden när jag väll kan. 

I morgon ska jag rida ut en runda ska försöka fota lite då.

Hare bra//N&M


pictures from the weekend

11 oktober sundby
Hej bloggen lägger ut bilderna nu från i tävlingen vido är på väg håller på att ladda upp dem ni kan få dem i morgon. I morse red Sara det gick mycket bra nanda var fin tyckte jag. Kom för sent till skolan efter men bara 30 minuter men jag stannade kvar i skolan 2,5 timme efter vi slutat jag och frida var tvungna att plugga. I dag har jag varit på flum humör eller skratt ialla fall på eftermiddagen. :) Imorgon ska jag rida för sara igen kommer säkert komma försent men men stannar väll kvar för den tiden jag missar så inte min lärare Robin blir sur.

Bilderna. sista bilden är från i fredags
tävling sundby 11 oktoberTävling sundby 11 oktoberFredag Vickan fyller år brudarna på bussen hem till henne.

HARE BRA / N&M


I'm tired


Hej bloggen, förlåt för jag inte skrev i går men var för trött. Det blev en lång dag på tävlingen.
Dagen: Vi åkte hem i från kl 9 Nanda gick in i häst transporten nästan på en gång. När vi kom fram var det nästan 2 timmar till jag skulle rida men jag gick runt på stället kollade på anlägningen och andra personer som red. Sen när det var dax för upp sitning så var det kanske en timme innan jag skritade runt lite med Nanda på tygen hon kändes fin när jag hoppade upp så jag var nöjd.
 Framridningen gick såklart mycket bra Nanda var hur fin som helst hon hade energi och gick mycket stadigt på tygen.
Sen var det in i ridhuset och rida LC när vi kom in på bannan och spiken sa varsågod att rida så tappade Nanda energin men vi klarade oss runt på 54,074. Men jag var väll nöjd Nanda faktis var kvar på tygen. Vi kom näst sist i den klassen och det är jag skit glad för jag har ju verkligen nått botten nu och det märks att jag bara går upp nu. Mellan LC och LB så var det typ 3 timmar så vi bestämde oss för att ta in Nanda i häst transporten Nanda gick fint in och där stog hon i 3,5 timmar innan det var dax att ta ut henne igen för nästa klass. I andra klassen så viste jag vad jag skulle tänka på så jag skrittade bara henne på tygen och sparade på energin. Jag tyckte Nanda var mycket finnare i LB än LC men det tyckte inte dommaren men det var också ett hårdare klass och jag mötte ekipage som inte borde tävla så lågt i LB red vi på 51,379. Men jag var nöjd med dagen är mycket peppad för den andra som är om 2, 3 veckor men har mycket att träna så det är bra. Vill tacka mamma och pappa för dagen utan dem hade jag inte säkert vart så nöjd dem är ett bra stöd.


''LÄGGER IN BILDER SENARE FUNKAR EJ ATT LÄGGA IN JUST NU''

 


I have sore muscles

tävling sundby


Hej bloggen, i morgon är det tävling jippej :P Nanda och jag startar 23 i LC och 9 i LB och vi har räknat ut att jag kommer typ starta vid c: 11.00 så hål en tumme då :).
I dag då har jag varit sjukt trött för att i fredas red jag på morgonen för Sara sedan var det att åka till skolan och springa 3 km och jag klarade det :D är mycket nöjd. Senare åkte jag in till stan med mamma och köpte skor och jeans hon köpte jacka också var mycket roligt jag blev as nöjd med mina saker. och senare på eftermiddagen så träffade jag 14 tjejerna och vi åkte först till h&M jag var tvungen att byta om sedan till slussen och käckade på taco bar mycket mysigt Vickan fyllde ju år så vi grattade henne efter det åkte vi hem till henne och hade kul, mot kvällens slut åkte jag hem till frida tittade på en film och somnade. blev en lång natt och i dag har jag träningsvärk i alla leder och muskler i benen undra varför :P. Ska i alla fall idag försöka komma i säng tidigt Nanda står i stallet och duchad och fin till i morgon alla saker är packade bara min kavaj som jag ska ta en koll på. 

Jeansen och skorna jag köpte i fredags i dag köpte ja också en täckes späne.


Ha en bra kväll/natt /N&M  


The most amazing thing is you

Nanda <3


Heej Bloggen, börjar med dagens höjdpungt JAG ÄR MED I BÅDA KLASSERNA =D blev inte bortlottad som jag trodde så nu ska jag tävla lC och LB på Sundby. Startlistorna kom upp i dag och jag startar sist i LC som vanligt :P och i LB 9. Det kommer därför inte bli så lång dag men vi kanske stannar kvar och tittar på de andra. I dag red jag ut. Men jag är ju dum jag tog lindor vet ej varför men det är snyggt men tror ni inte då att det är supper lerigt ute och när jag hade ridit ute lite gick jag in på volten och galloperade där blev dem inte lite minde smutsiga. Mitt nya back on track täcke blev också smutsigt :S men jag tvättade av dem men lite jobbigt asså. Nanda var duktig på volten hon gick fint lyssnade på mig även fast en tjej hade sin unghäst där som dampade brydde sig Nanda ingenting. 

Imorgon ska jag rida för Sara på morgonen så ska sova snart så jag är pig och glad i morgon. För i morgon ska vi också spring 2,5 km i skolan på tid och senare ska jag och 14 gänget fira Vickan min kompis hon fyller år så blir säkert en sen natt. 

Om ni vill att jag ska ändra något här på bloggen kommentera gärna, Hare bra /N&M  


the meeting

Heej bloggen, blir ett kort inlägg ska gå och lägga mig snart för att har morgonfodringen i morgon :S Idag var det en lugn dag jag hade bild hela dagen och gjorde inget annat förutom musik och dramstudion. I stallet var det bra kom sent till stallet för att jag skulle vissa frida en häst som jag gillade och ville ha men skulle vara bättre om den skulle komma upp om typ 1, 1/2 år och kosta mindre för då kommer jag säkert leta ny. Red i ridhuset i dag och det gick mycket bra förutom galoppen som vanligt men vi kämpar mer kan jag väl inte göra. Men Nanda gick fint stadigt på tygen och kunde träna på min sits mer. I morgon ska jag rida ut tidigt innan det blir mörkt. 

Bild på den häst jag hittade
BILDER FRÅN http://www.asadressage.se


Hare bra hörs i morgon =)

I could be removed

Heej bloggen, I dag har jag varit hemma har typ lov fast jag hade en hemstudie dag i stället jag har pluggat i 3,5 timmar och är nöjd jag blev klar med mycket. När jag väll pluggar går det bra. Jag är klar med svenskan 3 steg och ska skicka in men kunskapporten funkar ej :S I matten ska jag göra prov nästa vecka så jag är klar med diagnosen. Ja bort nu från skolan jag vet att det är tråkigt att läsa men i morse red Sara, Nanda var duktig hon ville dra lite i bettet tyckte Sara men jag tyckte hon gick fint hela tiden VILL OCKSÅ RIDA SÅ :) Nu till det tråkiga jag kommer säkert bli bortlottad från tävlingen, jag kommer få tävla LC men inte LB för att det är 57 starter och dommaren får bara döma 40 så 17 st ska bort :(  hoppas inte jag men kommer säkert åka brukar inte ha så tur i lottning. Men alla får hålla en tumme för mig att jag inte blir bortlottad :).

Att göra lista i dag,
1. Ta ut alla lindor från tvätten, torka sedan
2. Rulla ihop dem
3. gå till stallet
4. göra ordning i sadelkammaren
5. göra lunch påsen
6. plugga på engelskan
7. ducha

Bild gjord på http://www.photofunia.com/
Bild: http://www.photofunia.com/ Nanda och Jag


90 år

Heej bloggen, nu är jag i umeå har lånat farfars data den är skit bra bättre än min :S.
Igår hade vi ett kalas för min mormor som fylde 90. Jag har varit här hela helgen men åker i dag Frida tra hand om Nanda undrar hur det går :). Saknar i alla fall min lilla snuf men får ju träffa henne i morgon. I fredags morse red jag för Sara det var jätte roligt skrittade och travade bara på volt för jag måste träna på min sitts handställning och sånt. På söndag är det tävling =D längtar ska tävla två klasser vi får se hur det går kommer säkert komma sist i båda klassena men men va fan jag tycker det är kul. Just nu ligger en hund här Turbo som väkte mig klockan 8 i morse ska snart gå ut med han och den andra cesar.


RSS 2.0