Perfect day

Nu är jag hemma och har haft det underbart bättre kan man ej få och nu är alla anmälda i gen så skogslotten vi kommer nästa år med. Jag hade en häst som hete Papaya en dressyr ponny som gillade att hoppa om man var på henne hela tiden. Frida hade en häst som hete Blackburn som var en hopp ponny som hon hoppade 1 m med =D.
Men det var verkligen det bästa ridlägret jag köpte en tröja med deras märke. Vi tävlade tre gånger i går var det dressyr och där kom jag fyra tre om jag inte skulle rida fel väg men ni vet ju hur jag är. I dag hade vi två tävlingar teräng och hopp sen slog dem i hopp allt. Jag fick en massa vänner som jag ej kommer glöma och vi kommer ses nästa år också. Jag blev kär också i en lite ponny som hete minos dig glömmer jag inte.


Frida, Emma, Amanda, Jennie, Lisa, Jonna, Josefina, Alva, Jojjo, Nicole, Vivika, Matilda, Madde & Ellinor Tack för ett underbart ridläger. p.s vi ses nästa år samma dag samma vecka d.s

Perfekta låten för i dag

N & M

Om tio minuter kommer frida sen åker vi på ridläger.
Hare bra Bajsbajs


N & M

Heej bloggen snart ska jag till stallet för att nanda ska skos i dag var jag inne i stan med Frida och vi letade skolavslutningskläder till på fredag hittade två tröjor och en jätte söt kjol. I går var jag och skolan på djurgården vi besökte vasamusemuet eller bara jag och tjejorna =D det var grattis. skriver om tävlingen sen när jag kommer hem.
 

N & M ''tillbacka''

Heej, detta har hänt
Jag och min familj har blivit arendatorer på stallet
Jag slutar skolan om en vecka =D
Jag har träffat svergies snyggaste new forest hingst
Jag och Frida ska ditt i sommar v 29 och ta hand om hans avkommor och han.
Den senaste veckan har jag ridit 5 gånger för tävlingen i morgon.

Ja tävling, Imorgon årker jag och Nanda på våran andra utetävling. Det kommer inte få någon rosett eller bra placering men jag tävlar mot mig  själv så det kan ju inte gå sämre för jag kom sist föra gången. Men Nanda är tvättad borstad så hon glänser mycket=D jag har packat allt nästan och så. Jag kommer starta typ mellan kl 13.00 - 13.30 så håll en tumme åt mig och nanda.  jag startar sist därför blev det senare och det är jag mycket glad för, jag får sovmorgon. Just nu väntar jag på Frida som har ej ringt mig än hon ska vara min hästskötare i morgon och mitt stöd så jag har ringt henne typ 1000 gånger men jag får vell vänta.

hare bra

RSS 2.0