You gave my life direction

Heej bloggen, helgen har varit lugn och rolig. I lördags firade mig och pappa, bröderna kom och det var jätte mysigt. Idag har jag hjälpt till här hemma vi har eldat och fixat min moppe som hade pyspunka men nu är det fixat. I fredags var jag med fredag äntligen hade vi våran fet dag vi, jag blev tvingad att titta på någon rysare men det var mysigt har inte drömsmarrdörm är :).
Frida prisutdelning
Bild: Frida bästevän på prisutdeling, var tvungen att lägga ut den är så skön, Frida i mitten :D
Denna helg har Nanda varit jätte fin har verkligen varit nöjd med henne. I fredags red jag ut med mamma, det var mysigt blev mycket skritt. På lördags kvällen så red jag i ridhuset och mamma plågade mig lite med ridvägar.
Jag är inte en vanlig ungdom som som är ute och festar på lördagar utan jag sitter antingen i ridhuset och rider eller så är jag i stallet. Men det livet älskar jag skulle inte ta bort det för att vara någon annan stans. Men till ridningen i gen med det att mamma plågade mig. Först ville hon att jag skulle galopera ridhuset runt några gånger och de som känner och vet hur hon är i galopen vet att det är helvete jobbigt, men det gick ass bra lite fort kanske men min sits var jätte bra så jag bara satt där. Sen till den andra plågningen var att jag skulle rida perfekta vägar och hon gav sig aldrig heller :P men det var nyttigt. Men i dag då var det lektion kl 8 och Sara då fortsatte med min vägar och Nandas form. Behövdes en dressyr träning var ett tag sen men nu är jag på rätt spår igen. Det bästa med mig ridning denna helg är min sits den har varit nästan perfekt hela tiden också när jag red ut :).

Nu ska jag till duchen för jag stinker brandrök :S :)
Hare bra/ N&M

If We Ever Meet Again

Heej bloggen, ja jag har inte bloggat på hela veckan, men det har varit mycket skola. Och jag har inte berättat om tävlingen som var i söndags som ni fattar så gick det jätte dåligt. Har gjort det nu två tävlingar och det börjar känns lite. Min mentala bild är helt nere på botten och det funkar inte. När jag rider hemma går det jätte bra men när jag kommer på tävlingar funkar ingenting. Men ska tävla om 2 veckor i gen och då blir det bara en klass och vi ska ha en annan bild när vi åker i väg, hade vi tänkt. Mamma tyckte att jag bara skulle tänka på vägar inte på Nanda hur hon såg ut bara på perfekta vägar så får vi se vad jag får.
I skolan har det heller inte gått bra, fick ett hämsk besked i måndags att jag inte klarade matte NP B1. Det var verkligen slag i magen på mig och jag har arbetat hela veckan för att jag ska klara det. I dag hade vi sista NP i matte och i dag gick det bättre så jag hoppas jag får i hopp poäng för att klara G. Draman har tagit på mig också, vi hade gen rep i dag för 7 or och det gick faktis hyfsat bra. Men man blir glad av den gruppen alla är roliga :).  Men nu verkar det som jag har fått koll på det mästa i helgen ska vi fira mig och pappa på lördag det är det ända jag vet som kommer hända annars flytter allt på.
Nu ska jag till duchen och sedan tror jag i säng ska kolla lite mer på datan, lite sur att en kille jag såg på en tävling som såg as bra ut aldrig loggar in så jag kan kanske få upp kontakten med honom kanske ;P.

Jaja Hare bra/N&M

Now we go, cross your fingers

Hej bloggen kan lägga in ett till inlägg innan jag åker. Nu är allt nästan klart Nanda ska jag bara knoppa och fixa men allt är packat och hästtransporten är i ordning gjord. Jag startar ungefär kl 12.00 så håll tummarna då. Jag kommer komma hem kl halv 4 i dag så det blir inte en lång dag. Snart när jag är klar med det här ska jag dricka upp min choklad sedan ska jag göra i ordning mig och gå ner till stallet.
Jag tror det inte kommer gå så bra i dag men jag är fett tagad :) jag är inte nervös utan bara taggad. Red ju Nanda i går och jag hoppas hon inte är så i dag. Hon var ett litet kraftpaket som drog i väg. Men gallopen var mycket fin. Nej men nu ska jag i väg ska vara i stallet 09.30 och ta in Nanda då :).

Lägger ut en bild från förra tävlingen:)
vällingby

Hare bra //N&M

Long days, hope it will not be the same tomorrow

Heej bloggen, Lång dag men rolig. I dag har dagen varit lång eller riktigt lång den började kl halv 6 och slutade kl 10 på kvällen. Den började med utsläpp sedan fixa allt i stallet, sedan gratta pappa som fyllde år. Sedan kl 10 så åkte jag och mamma med tävlingssektionen till södertälje vi hade en tävling där. Det var allsvenskan som vi skulle ha hos oss men blev flyttad dit. Jag satt i sekertriatet och lärde mig en massa det var roligt men sträsigt specielt från början då vissa saker inte funkade. Men det slutade kl 19.00 så jag var inte hemma fören kl 20 och då skulle jag rida, putsa saker, packa och fixa Nanda. Så när jag var klar med det var kl 10 och nu är jag klar ska skriva ut startlistan för i morgon sedan ska jag i säng. I morgon är det tävling önska mig lycka till

I går firade vi mig och Undine det var ass roligt, så jag var lite trött i morse för jag kom hem kl 12 halv ett i går.
Här är en bild
Undine och Moa sedan vickan i backrunden

Hare bra // N&M

it's fun to be happy

Heej bloggen, ja i går var det min dag :) fyllde sexton om man ska vara ärligt känns inte ett dugg yngre. Men roligt var det med alla gratulationer som man fick. Man blir lite förvånad att helt plösligt en dag så säger alla grattis åt en :P. Men jag har underbara vänner, som plus skrev om mig på sina bloggar älskar er det vet ni.
Även fast det var min fördelsedag i går så hände inget specilet det var en vanlig tisdag. Jag red i ridhuset fast då med mina nya ridbyxor som jag fick. DE ÄR ASS SNYGGA älskar dom sitter perfekt hade väntat länge på dom och så satt dom som smäkt. Men jag red i ridhuset tränade program och så. Sedan drog jag hem och jag och mamma åt tårta sedan däckade båda på soffan/sängen. Men det var roligt att prata med alla och jag uppskattar att ni grattade mig TACK.

Till dagens arbete då, vi hade Np Matte mutligt var lite svårt att få fram saker på typ matimatiskt språk men jag tror jag lyckades. Nanda gick jag på promis med, det var as roligt jag joggade lite med henne först som hon tyckte vad kul sen helt plösligt russade jag i väg så Nanda kom lite efter. Men hon fattade gallop så hade vi en liten tävling ass roligt hon är fan som hund älskar den hästen. Hon hade öronen framot och när jag började sakta ner så gjorde hon också det sen när jag stannade så stannade hon direkt. Roligt häst asså, jag sprang där typ vid högdalen såg att andra tittade, undrade säkert varför jag ej satt på, men jag fick en liten träning då också. Man blir ju då inte så tränad när man rider det tycker inte jag i alla fall lite tränar man men mest hjärnjumpa hela tiden.

Har sätt start listan för i helgen blir inte så lång dag mycket skönt.
Nu ska jag plugga matte i 30 minuter sen är det tv och god natt.
Första året med Nanda
Bild från första året med Nanda och jag hoppar för första gången ute.

Rewrite my history

strömsholm brev


Det är ju lite kul att få hem ett sånt här brev eller vad tycker ni?. Såg det i brevlådan i dag blev helt förvånad eller jag väntade på det. Men det var lite kul. Så den 12 maj ska jag ditt på prov dag åker på tisdagen och sover där. För vi börjar kl 06.55 på morgonen så om jag inte sover där så måste vi åka 4 på morgonen. De säger att det är en prova på dag. Jag kommer få rida ha stalltjänst sen vet jag inte vad det kommer hända på den dagen. Jag och mamma åker ditt. Tråkigt att det är i maj för jag längtar redan nu. :D

Strömsholm brev


Till ridningen i dag, det var as fint väder i dag. Red då ut på en sväng, gjorde 50 halter från gallop och i gång sättning i gallop. Hon var jätte duktig fast hon har börjat blev lite rädd för saker på marken och så vidare. Det andra jobbiga saken är att hon har jätte svårt att fatta höger, får gå på som fan för att få i gång den. Men annars var hon en klippa hon var jätte duktig. Red i bara tröja ingen jacka jätte mysigt. Det jobbiga att det blir varmare är att hon har så mycket päls så hon blir jätte svetig så när jag kom till stallet i gen så svampade jag av henne.

I morgon fyller jag år och blir 16 år :) mamma håller på med min tårta nu. Kommer få gå upp kl 05.30 i morgon för jag har utsläppet kl 6.
Men nu ska jag kolla lite på internet sen ska jag i säng. Hare bra //N&M


You've done nothing at all to make me love you less.

heej bloggen, tänkte inte göra ett långt i lägg. Men i dag har jag varit flitig, Jag gick ner till stallet kl 1 typ och sedan var där till kl 5. I stallet vår städade jag lite med Malin. Vi tog bort sånt som kommer fram nu efter vintern och så. Jätte bra det blev ass fint. Efter det mockade vi hagen och jag gjorde mina saker la in torv och sånt. Hade ju tänkt att rid kl 2 men det blev i stället kl 4. För efter jag var klar med allt pyssel så satte jag upp nanda utomhus för att det var så fint väder. Och då försökte jag ta bort allt vinter päls kanske stod i 40 minuter. Man kan ju säga att man var hårig efter :P. Men när jag var hyfsat klar med det tog jag bort broddar och lindade benen sedan gick jag ner till ridhuset. Nanda var mycket pig och fin. Kunde ta vara på pig heten i dag. Fick till några jäkligt bra halter och avsakningar "GOOD" Efter ridhuset så gick jag upp med nanda borstade och fixade henne sedan efter ett tag så kom jag hem då var klockan typ halv 6. Men jag var fortfarande i gång så jag satte i gång min moppe så i morgon börjar jag åka i gen förhoppnings vis. Den kanske inte startar i morgon men vi får se, annars kan jag säga hej då till 3 km vägen som jag går varje morgon.
Efter moppen så gjorde jag mat tittade på tv. Sedan klockan åtta så var jag i gång igen och körde ett träningspass, med yoga på slutet som av koppning. Jätte roligt ska försöka göra det nu lite mer oftare.

Bilder från dagen
Nanda

Nanda

Fotade bilder från filmen:
Ridning
Ridnng
riding

Ni ser ju att min sitts behöver förbättras betydligt.
Hare bra /N&M

I want my letter

Hej bloggen, i dag skiner solen och det är hyfsat varmt ute. Jag ska snart ner till stallet och rida, det blir ingen lektion i dag för sara. Men ska försöka flörta med skolan om en morgon som jag kan vara ledig på. Vi har ju NP i matte nästa vecka så jag hoppas det går.

I dag fick jag också veta att dom som är preliminär intagna på strömsholm får åka ditt en dag och rida. Jag har inte fått mitt brev än men brevbäraren här ute brukar ofta göra lite fel. Så jag hoppas jag får brevet på måndag, annars får vi ringa. Men om det är så, så kommer jag den 12 maj som det kommer att vara, så kommer jag få åka ditt och rida. Jäkligt kul hoppas jag får en bra häst då. Dagen efter den 12 så är det tävling för mig och Nanda. Hoppas jag lär mig då något.

Nu ska jag ner till stallet, tar med min kameran och ska försöka se till att det blir en film.

Hare bra //N&M

You can not understand, however, hope that I have done something right

BILD: RIDLÄGER 09
Hej bloggen, har inte hänt så mycket sen sist. Lektionen för Sara gick inte perfekt, var avsakningar och halter då igen. Nu ska jag träna bara på det nästan. Men jag vill ju få till dom för varje program går hon över tygeln. I går var jag i stan efter ridningen och köpte kläder till mig eller blev bara ett par jeans och ett par skor. Vi letade på varje affär efter en jeas jacka som skulle vara snygg på mig men nej ingen, den ända som kanske var något så där kostade typ 2 000 :(.
Mamma ville inte lägga det på en jeans jacka. Men jag kommer väl hitta någon, hoppas det i alla fall.

Idag så vilade Nanda hon har gått så hårt denna vecka det har varit 3 lektioner och i morgon skulle det kanske bli en till men vet inte än har inte hört något. Men i dag åkte jag och mamma runt lite vi åkte först till Lyckås och köpte hästtransport saker. Sedan åkte vi till coop för att köpa häst mat men det var slut så vi åkte till foderboden. Efter det plockade vi upp min broder som skulle hjälpa mig med skolarbete men han förstod uppdraget nästan som mig så det blev inte så mycket arbete på det. Men det var kul att träffa honom :). Träffar båda min bröder för lite.

Här kommer Nandas planering för nästa vecka:

Måndag: Uteritt (50 halter och massa avsakningar, det kommer säkert gå sakta)

Tisdag: Sara brukar rida men hon får inte rida på 4 veckor, så det blir Ridhuset och träna på läxan

Onsdagen: Vila

Torsdag: Ridhus

Fredag: Vila eller utritt

Lördag: Ridhus (kolla av innan tävlingen)

Söndag: Haningebyggdens RK LC LB :D.

Hare bra /N&MAnything is possible

Heej bloggen, kommer göra ett kort inlägg ska bara berätta om en rolig sak och hur min ridning gick i dag.¨

Först till ridningen så får det roliga komma som till sist.
Idag var det jobbigt att rida kan man säga. Vi tränade på avsakningar och halter samt att hålla i hopp henne och få till att hon ska vara mer under sig. Lite svårt att förklara. I halter och avsakningar så går hon gärna övertygeln och det beror på att jag inte driver till räkligt i i avsakningen. Så i dag ville Sara pina mig lite och blev inte nöjd fören det nästan var perfekt och vi hade gått över tiden. Men det blev roligt jag kämpade på som fan, och nanda kunde inte för en gångs skull bara göra det jag ville utan här i världen ska allt vara perfekt om man gör ett minsta lilla fel, som att ta fel i tygen inte vara i sekunden på drivningen så protesterar hon, Kul va. Som sakt jag har en svår riden häst men jag lär mig som satan (förlåt för språket.) Men har lektion i morgon och Sara sa att vi ska fortsätta på det vi gjorde i dag så jag kommer säker vara lika slut i morgon.
Har som läxa fram över att göra 50 halter per pass. Det spelar ingen rol om jag rider ut eller rider inne, 50 halter.

NU TILL DEN ROLIGA SAKEN:
Man ska igentligen inte tänka detta som ett lättnat för jag måste kämpa på den då, men det är alla fall en bra bit på vägen. Jag blev helt paf när mamma sa att brevet hade kommit. Och nu undrar ni säkert var det handlar om men...
JAG HAR BLIVIT PRELIMINÄRT INTAGEN TILL STRÖMSHOLM :D. Jag är jätte glad nu vet jag hade det finns kanske en chans att jag kommer in men jag ska få i hopp mina poäng, som om det är det sista jag gör. I morgon blir det plugg hade tänkt en vilo dag i morgon men för att frida kom i dag och jag ville vara med henne så måste jag plugga i morgon.
Men allt är möjligt om du bara vill.

Här är bilder från dagen:
Trötta nanda efter träningen.
IvanFrida var hundvakt i dag så hon hade med sig Ivan som han hete
Ivan hopparHan va en jäkel på hoppa. :D
Hare bra //N&M

Never say never

Heej bloggen, vaknade ganska tidigt i dag. Ska ner till stallet om några minuter och rida för Sara.
Skulle blir lektion i går men Sara mådde dåligt för att hon har ju ramlat av hästen förra veckan. Men jag fick en lite sovmorgon då, det tackar man altid för. I går gjorde jag halva mitt uppdrag har bara MVG delen kvar och den är den jobbigaste. Men jag ska kämpa.
Jag fyller ju år på tisdag har nästan glömt bort det, vi ska köpa min pressenter på fredag och för första gången i mitt liv så ville jag typ inte det. Jag är verkligen inte sugen på att fylla år, men det blir säkert bra. Kim och Zam kanske skulle komma på lördag och gratta mig för helgen efter ska vi till södertälje med tävlings sektionen för att hjälpa till och sen på söndag ska jag tävla. Vi ska också fira pappa på lördag för han fyller år då vi ska till södertälje. Men på fredag ska vi kolla på kläder till mig. Jag skulle igentligen få min hjälm, men jag hade köpt upp mina pengar så jag får vänta en månad till :(. Mamma och pappa ville inte köpa den så jag skulle betala den själv men den kostar 2.799 tror jag och det har jag inte nu. 

Men nu ska jag till stallet kanske skriver något efter vet inte men jag ska säkert plugga när jag kommer hem så det kanske inte blir något.
Min tårta 
BILD: Min tårta jag hade föra gången jag fyllde år, min pappa gjorde den åt mig :)

We are the World

Heej bloggen, fint väder i dag, i går var det piss. Men i dag är det varmt och mysigt har nu pluggat i två och en halv timma på ett uppdrag som jag måste ha MVG på. Men nu tog mina idéer slut så jag tänkte göra ett inlägg.
I morse red jag för Sara, som gick dåligt och bra. På det dåliga så var det först när jag började rida Nanda ville gärna protestera och jag förstod inte alls vad jag skulle göra. Jag vissade protokollen från tävlingen, Sara sa att nu ska vi träna på halter och avsaktningar för jag får alltid dåligt där för hon går övertygeln hela tiden. Sen det som gick bra var att jag fick känslan för min sitts när jag fick till den hade Nanda påsjut och det gick mycket bättre. Alla säger ju till mig hela tiden att jag måste fixa sitsen men det är svårt att göra något när man känner att känslan inte finns, men i dag fick jag känslan att det blev mycket bättre när jag satt rätt. Och det var roligare att rida då :).
Nu ska jag rida lektion för Sara två gånger i rad man får passa på när det är lov. Det jobbiga är att det blir tidigare morgonar i morgon rider jag klockan 08.00 och i morse red jag 07.30 :P tur att jag rider kl 12 på torsdag.

I går red jag i ridhuset Nanda var mycket pig så man kunde inte riktigt göra så mycket. Hon blir nästan jobbig när hon är pig och hon bara flänger runt. Så jag slutade rida efter ett tag i stället tog jag av sadeln och hoppade upp barbacka och gjorde trix på henne. Det gick ass bra kunde stå på henne och jag kunde lägga mig på rumpan. Fast en gång när jag la mg på magen och kom nära hennes hals, så såklart så lyfte hon halsen neråt så jag åkte av, men jag hoppade upp i gen. Hon är en jävligt rolig ponny älskar henne mer än någonsin. Jag älskar henne av hela mitt hjäta.
Till något annat, idag började jag lyssna på en låt som många artister har gjort om, Eller det är samma låt samma melodi men det är för Haiti. Den gjordes för ett tag någon veckan sen men jag typ hörde den första gången i går. Jag har orginalet flera gånger. Började nästan gråta när jag hörde den i dag, speciellt när jag håller på forska om hållbart samhälle fattigdom och så vidare.

Här här låten och vidon.

Riders Are Rockstars!

Heej bloggen, tittade lite på gamla bilder i dag från min rid tid så i detta inlägg får ni en blick på mitt ridliv :)

Jag började rida när jag var ungefär 4 år. Då red jag typ en gång i veckan på två a ponnyas. Den enna hete Tössen som sedan såldes till ridskolan men bor nu i findland. Mamma fick leda mig under den tiden och hon fick säga ett två när vi travade.
När jag var liten JAG OCH TÖSSEN :)

Sedan efter några år så började. Så hittade jag en till ponny att rida som hete Låla. Med den hästen så blev jag mest intresserad av att rida. Det var en ass kul ponny jag och mamma hade henne under en hell sommar och en annan som hete Abbe. Hon som ägde bryde inte riktigt om dom så det blev att vi tog hand om dom. Låla var en jäkel på att köra häst och vagn med. Under den tiden lärde jag mig det också.
MOA  OCH LÅLA JAG OCH LÅLA :)

Efter att vi var tvungna att bryta med ägaren till Lålas ägare så började jag i samma veva att rida på ridskolan. Från att ha ridit a ponnysar till stora hästar var en skilnad men det var kul. Jag började i en grupp på söndagar för min nuvarande tränare Sara Sundström. Sara har verkligen följt mig från början i min ridning. I den gruppen red också Frida som är min bästa vän, Karin och Daniela. Tiden på ridskolan var en riktigt mysig tid det var tjafs och allt sånt men jag lärde känna en massa och känslan för hästarna blev bara bätre.
Under den tiden fick jag också två underbara kärlekar, TINTNI OCH SETHOS
Stall kompisar
stall kopmisar
sK

Med alla vendelsö vännerna så började det flesta skaffa medryttar hästar. Den tiden är den bästa tiden jag har haft med hästar. Även fast jag har Nanda nu så är det den bästa tiden. Vi som några st flyttade till lyckeby stallet. Där våra medryttar hästar fanns. Min hete Dansa "TOP DANCE" hon är en av dom hästarna som ligger mig närmst om hjärtat jag har aldrig haft så roligt som jag hade med henne. Hon hoppade som in i sattan, under den tiden kom min dressyr inresse in jag vet inte varför för hon kunde inte gå på tygeln men jag kämpade på. Jag älskade verkligen den hästen, och sommaren 2006 är den bästa någonsin eller vad tycker du Frida :P. Från Dansa så kom mina parents in på att skaffa häst till mig för efter sommaren så såldes Dansa och den tiden, var en av de hämska jag varit med om. Har aldrig gråttigt så mycket. Många undrar säkert varför jag grät så mycket men dansa var som min egen, när hon lämnade mig var det som någon krossade mitt hjärta. Hon är verkligen en stor kärlek till mig och kommer altid vara, har ett minne från henne som inte kommer gå bort.
DANSA
Frida och Moa
Bada

Efter att Dansa hade sålds så var jag ledsen flera månder men jag fick en ny medryttar häst som hete Roze som var jätte fin. Hon var 4 -5 år och var jätte fin i dressyren. Mammas favorit häst, kanske inte min, men hon var rolig att rida och hon var grymt lugn.
Roze

Sedan efter den hästen så fick jag Nanda som jag nu har haft i 3 år. Min första egna ponny, hon var ett litet sklett och kostade ingenting. Men är den bästa hästen jag någon sin kunde ha fått. Med Nanda har min ridning blivit grymt mycket bätre och suktan efter dressyr och blir något i ridning blir bara större och större. Vi har våra mot gångar men de behöver man för att bli bra.
nanda och Moa
Nanda och moa


Min ridtid är ju inte slut en den fortsätter varje dag med slit, glädje och tårar.

HARE BRA //N&M

WE ARE FAMILY

Påsk


Hej bloggen igen två minuter efter. Ville skriva om dagen i dag. Vi hade påsk dag hemme. Mina bröder och Isabelle kom och hälsade på. Isabelle hade med sig också sin egen hund och dens hundens kille, det är båda chiwawaor och de är helt underbara. Båda två är ass fina hundar man älskar dom i första stund. De kräver ingenting och man kan mysa hur länge som helt med dom de funkade också bra i stallet. Isabelle red Nanda i dag, hon red första gången i sommras på Nanda i dag var andra gången. Nanda var mycket trött från i går. Men hon var jätte duktig hundarna var jätte nyfikna på Nanda. Nanda var snälla mot dom till och med att en av dom fick rida de med.


Nanda isabelle och lilla Bella
Hare bra // N&M


I know you sometimes feel afraide

Heej bloggen, såg nu att mitt inlägg från i tordags inte hade kommit in. Men i det inlägget skrev jag om min tävling som var i går. Det blev en riktig lång dag åkte hem i från 08.30 och kom hem kl 19.30 så ni kan säkert räkna att det blev en lång dag. I helhet om man tog bort klasserna så var det en jätte bra dag. Nanda kunde stå i transporten två timmar utan att säga ett knyst sedan blev hon trött på oss. Men det var mysigt vi satt och åt och hade det bra, för engångs skull kunde jag gå och kolla på alla andra ekipagen och det känndes fritt.
Älskar verkligen vällingby tävlingarna Nanda är alltid fin på framridningarna och hela platsen är ass bra. Har varit där 4 gånger nu och det har varit bra angaserat varje gång.

Men om man går till klasserna så var det en helt meninglös dag. Nanda var HUR fin som helst på framridningen nästan så att jag ville åka hem då för jag kände mig nöjd med dagen. Men jag var taggad på att tävla. Men när kvinnan blåste i pipan blev jag nervös och blajade i genom hela programet. Var inte alls nöjd blev jätte besviken på mig själv. Det var som allt jag och Nanda hade lärt oss var borta. Eller det vi hade tränat på i veckor fick jag sjuor på men på det vanliga som brukar gå som en klocka var helt konstigt. Hon var ostadig i formen och hon gjorde inte som jag ville. Så var det i LC, vi tänkte tur att jag har en till klass nu jävlar ska det gå bra.

Men det gjorde det inte, Nanda igen var hur fin som helst på framridningen. Men denna gå var jag mer skärpare. I början av programet gick det as bra jag red bra ridvägar och nanda var fin och gick jätte bra. Sedan kom gallopen den började bra får sexa och sjua på fattning och volt sedan när jag går ur volten och ska in i hörnet gör jag ett helt mistag. Jag drar i hennes mun för att hon inte ska sticka i från mig. Såklart lyssnar hon på det men lite för bra. Hon får panik och tvärstannar och slänger sig bakot. Såklart blir det helt fel i mitt huvud efter och det går jätte dåligt. Blev så ledsen och besviken på mig själv efter och börjar stört gråta. Nu idag är jag fortfarnde lite ledsen på det.
Men det handlar om träning, om jag hade fått till allt på slutet så hade utan tvärstoppet hade vi kanske fått en placering. Men nu ska jag åter hemta mig och så är det tävling om två veckor i gen på haningebyggdens.
Prosent:
Riktigt dåliga:
LC: 50. nånting %
LB: 51.nånting %
Här är två suddig vido från framridningen titta vad fin hon är det är precis i början av framridningen, kanske dock inte i avsaktningen. Sedan den andra är från andra framridningen fast bara i skritt. Och man hör min och pappas och mammas prat.


BILDER:


Tävling

Tävling
Tävling


Hare bra//N&M

I wanna run with reckless emotion, Find out if love is a size of an ocean

Heej bloggen, ett tag sen som sakt skriver när något specilet ska hända.
I morgon är det TÄVLING :) är fett taggad ska bli skit kul. Nanda när borstad och putsad alla saker med. Jag har packat allt så allt blir bra.

Kommer starta första klassen mellan 10.20 - 10. 30 och andra klassen mellan 15.10 - 15.25 så håll tummarna för mig då :).

I dag red jag igenom henne hon var jätte fin i början tills jag inte fick till en gallop perfekt. Så då blev det jobbigt Nanda blev sur och ville inte lyssna alls hon sparkade backut när jag sa till henne och hon fattade inte när jag ville hon sprang när jag fick i gång gallopen. Lite mislyckat, men så här var det förra tävlingen också eller dagen innan. Och sedan på tävlingsdagen var hon ass fin.
 I morgon kommer det blir en lång dag, jag kommer inte få någon placering det är 110% säkert, men mitt mål med denna tävling och alltid är, att det ska vara kul, och jag ska förbättra mitt resultat.

I morgon åker bara jag, mamma och pappa ingen kompis hänger med. Om det hade varit så för ett år sedan hade vi velat att någon annan hängde med men nu har vi fått in en jäkla bra rutin och vi är lugna och glada.

Tävling
Hare bra //N&M


RSS 2.0