I just want it to go well
Heej, har börjat skirva nu igen för nu känner jag att det händer mer än vad det gjorde i sommaras. Idag hade jag en hemsk morgon i natt eller typ kl 6.00 på morgonen, jag trode klockan var två och inte gick upp. Min klocka stog på två så jag litade på den igentligen skulle jag vara i stallet vi den tiden så kl åtta ringer malin och säger att de tog ut nanda. Jag fick värsta chocken för jag skulle ju också vara hos frida om typ en kvart. Men fort upp och åka i väg. Jag han bara hitta mjukisbyxor och mitt hår var fettigt men men, vad ska jag göra.
Iskolan gick det väll bra jag var på föreläsningen och anteknade flitigt. Efter skolan drog Frida med mig hem vi var mcyket flumiga eller hon :P. Men vi åkte till katterna och gav dem mat sedan hem. Vi hittade en dans studio som vi skulle kunna åka på det är på måndagar men har ett perfekt shema för att klara det. I stallet red jag på volten Frida fota så jag passade på. Nanda var inte lika fin som jag hoppades men jag var väll lite stressad för att frida kollade :P. Men bilder fick vi vissa hemska men vissa bra. I morgon ska jag rida ut ska kolla om någon vill rida ut med mig (så om ni vill rida ut ring mig de som känner mig har säkert mitt numer)Two races in one day

 

Hej bloggen, i dag har det varit tävling, tävling och tävling. Jag har varit inne i stan med Frida och Malin och kollat på stockholm horse game ''hoppning''. Och sen har vi varit på runsten och kollat på medelsvår dressyr. Det har varit roligt på båda fast hoppningen var bäst det var ju så många klasser dressyr såg vi bara fyra ekipage en av dem var malins tränare. Men hoppningen var rolig igentligen skulle vi se vickans syrra karro hoppa men vi han inte. Men vi såg från 1.10 till 1.50. Jag fotade mycket och det blev en massa fina bilder.

I morgon kommer Zantiago hem från betet undra om han är fet? men jag sen v 36 börjar allt på riktigt våra malin och min kommer upp till vinter hagen och vi börjar nu på vårat nya shema. Som ni kanske inte vet så arederar nu mina föreldrar stallet innan sommaren blev det klart och under denna sommar har vi målat om runt hela stalet och målat om inne. I sadelkammaren har vi köpt in två nya gaderober och slängt de andra. Ja i morgon ska jag rida dressyr i ridhuset vita lidor på ;).

Bilder från dagen (klicka för att få dem större)

a good wedding

Hej bloggen,
I dag är det bara en vecka kvar till alvaret. Just nu håller jag på med engelska för att jag är efter i skolan. I lördags så var hela familjen på bröllop, Malin min kusin och erik hennes man gifte sig. Malin var jätte fin med sin bröllopskläder. Jag hade på mig en kort kjol med en tröja och kofta och 10 cm högklackat :D. Det var roligt där men roligast var festen efter middagen jag dansade med min brosa mycket och vi sjöng för brudparet jag kan säga att jag aldrig har sjungt så dåligt men det var kul och dem gillade det.
Idag ska jag till frida sen ska jag rida senare. Nanda är mycket tjock men det är ju sommar men hon är lite för fet men det är mycket bra när man rider barbacka. Ridningen har blivit mycket bättre och det är roligt.


N & M

Hush-a-Bye
Dont You Cry Go To Sleep My Little Baby
When You Wake You Shall Have All The Pretty Little Ponies

RSS 2.0