N & M

Bilder från i tisdags.
N & M

Heej,
I går kom pappa och brosan hem från fjälen dom lever =).
Jag red på morgonen och blev nöjd skulle ientligen ridit lektion i dag med men S kunde inte.
Nanda var stel i går men var säker för hon har villat närsta i två dagar mamma ska börja tömköra henne på lördagar för att träna sig själv och Nanda för om vi ska köpa ny häst så kommer vi köpa en ung häst och då måste man kunna tömköra.
Idag har jag pluggat hemma jag vet att det är lov men jag är tvungen ett uppdrag ska vara klart den här veckan. I mrogon ska jag till F vi ska sticka in till stan och typ göra nått.
om någon minut måste jag springa ner till stallet om jag ska hinna rida innan 4. Ska rida i ridhuset därför har jag brotomt men jag ska rida kl 3 så jag kan ta det lungt men vill mocka och så innan efter stallet ska jag till F ska slaga när i natt.

I går kom också min kamra som har varit med på resan i fjällen.

                                                                         HARE BRA BAJSBJAS

N & M

Hej,
Idag vacknade jag upp och hade värsta hostan skit jobbigt mamma har smittat mig =S.
Jag ska snart till stallet men vet inte var jag ska rida.
Jag kanske ska rida i ridhuset vet faktis inte. Men jag antar att det blir ridhuset för då hade jag tänkt att träna för i morgon.
Nanda är underbar nu jag vill bara rida rida rida vill att det ska vara så här hela tiden. Jag har slutat rida med gummisnod Nanda går fint hela tiden och jag rider mycket bätre utan.
I natt drömde jag en jätte underbar dröm jag mamma och pappa var och kolade på en ny häst som skulle bo med nanda på tomten där vi hade bygt ett litet stall med en spolspilta och två boxar en sadelkamare och massa andra saker som behövs i ett stall. Jag prov red en jätte fin 4 åring som både mamma och jag gillade den kostade inte så mycket men var jätte fin.

Många kanske undrar varför jag inte har fotat på länge men saningen är att min pappa och min brosa har med sig kameran till fjälen dom fjälvandrar kommer hem på söndag kan väll fota lite på höstlovet.

Juste det är höstlov nu fatta hur tiiden går fort typ snart är det jul jag ska plugga mycket nu på lovet men ändå ha kul och ta det lungt men jag kan ju ta fina bilder på Nanda och mig kanske =).

NU SKA JAG BYTA OM TILL STALLET.
                                                                              HARE BRA BAJSBAJS 


N & M

HEJ,

IDAG LÄGGER JAG IN MED GLADA MINER ETT INLÄG SOM JAG VILL KOMMA I HÅG.

Hej bloggen jag var bara tvungen att skriva i dag.
I dag när jag gick ner till stallet så mockade jag sedan tog jag in nanda sjölde av hennes hovar och sedan borstade henne kl 18.00 skulle jag till ridhuset mamma kom, jag hade min dressyr sadel som nu är fixad ochh snygga matchande sakaker till både mig och hon.
Jag red inte med gummisnod har typ slutat med det men har ändå alltid med mig den om det skulle behövas. Nanda började gå på tygen på en gång när jag tog tyglarna men nu ville mamma att alla pusel bitar skulle sita  på plats jag kortade tyglarna som var min läxa jag sträkte på mig och jag hade sjängklarna på rätt ställe senare på ridpasset så var det underbart allt satt jag satt fint händerna stilla nanda långt ner på tygen. När jag kom hem började jag nästan gråtta för att det gick så bra. 

Så nu ska jag komma i håg det här till nästa gång och försöka lickadant.

                                                                             HARE BRA BASJBAJS
                                                                   ÄLSKAR DIG NANDA PANDA MIN ÄLSKLING.
 

N & M

Heej.
Mamma red i dag det gick jätte bra.
Pappa kom hem från båten med prisenter =D skit fina saker.

NANDA I DAG.DET JAG FICK FRÅN BÅTEN


DAGENS KÖPHARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej,
Idag har jag varit och köpt lite saker och lånat.
I torsdags kom min bestälda bok på bibloteket Gossip girl 5 så nu kommer jag läsa dag och natt, så i dag hämtade jag den. Efter det åkte mamma och jag till haninge centrum för att köpa skor det blev ett par vinter skor ingen klack bruna är dom också. Jag köpte också två par strump byxor och vantar. Mamma köpte batterier.

Nu håller jag på äter och snart ska jag till stallet mamma ska rida Nanda i dag.

lägger in bilder senare.

                                                                  HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej.
Den här veckan har det hänt en massa.
I söndags red jag lektion och var på en skit roligt barnfest eller kalas där jag hjälpte till. NANDA RAKADES
På måndagen fick jag veta att I kommer inte till skolan typ på hela terminen. Är jävligt ledsen för det det var licksom vi två.
På tisdagen lurade jag läraren att Nanda var sjuk så jag åkte och klippte mig sen var jag och F på kvällen jag red till högdalen.
På Onsdagen blev jag utskäld av mamma så jag kom till skolan lite gråttande. F, E och jag red ut jag fick mina new body saker.
Och i dag så pluggade jag som fan i skolan och ska snart gå till stallet.

Söndag:
På morgonen red jag och det gick inte riktigt bra men nöjd blev jag ändå. Senare eller efter lunch provade vi att raka nanda hon slängde sig en gång men sen var hon jätte duktig. direkt efter åkte jag på Barn fest jag U och I hjälpte till och var tvungna att vara med på några av deras lekar. Det var I lillebror som fyllde år så det var fest för han.

Måndagen Var inte I i skolan så jag ringde och då sa hon att hon kanske inte kommer till skolan längre för hon ligger efter. Jag red ut en bra sväng på nanda och det var ass kul nanda var lite rädd för leran och vattnet men gjorde sitt bästa.

Tisdagen: I inte i skolan igen, Jag lurade min lärare R att nanda skulle skos och jag var tvungen men saningen var den att jag bara skulle till frissan så jag fick gå 30 minuter innan. Jag M och F red till Högdalen Läskigt men kul F red inte då da bara hem vägen på Nanda. M red lektion och jag var med som sällskap och det var kul att rida där det är så fint.

Onsdag: Mamma sällde ut mig inte kul men hon sa förlåt och det är bra men hon tycker att jag inte jobbar nått och det håller jag med om men har skärpt mig. Jag och F och E red ut en liten sväng Nanda var mycket pig. På kvällen kom mit packet.Torsdag: Idag blev klar med ett helt steg och godkänd i spanska.
 new Bodoy
Köpte en sport bh också men kunde inte ha den Mamma fick den.

Outfitt


HARE BRA BAJSBAJSN & M

Heej

Idag var en slap dag jag gick fört upp kl 06.00 för att släppa ut hästar samma tid i morgon. Sedan gick jag upp och sov i gen jag sov till kl 12.30 jag vet att det var en lång sov morgon när jag hade vacknat tog jag en duch och sedan åkte jag och pappa till biblioteket (gossip girl hade inte kommit in nu heler) men jag lånade några fata böker om ett ämne i skolan sedan åkte vi till eko och köpte häst foder och sedan åkte hem.
Hemma åt jag lunch och sen gick ner till stallet mamma hade mockat och gjort påsar jag och E red ut och sen red vi i ridhuset nanda var jätte fin och jag blev nöjd. Efter stallet gick jag och mamma hem och åt sen tittade jag lite på matchen men sen tittade på Gossip girl. Men nu ska jag sova för att kunna komma upp i morgon.BILD FRÅN PROGRAMET
Ps det här programet har inte kommit till svergie än .DS

HARE BRA BAJSBAJS

N & M


Heej,
Den här morgonen började inte bra! mamma väckte mig kl 05.55 men jag gick upp 10 minuter efter var så tröt ville verkligen sova till kl 07.00 men vad gör man? Jag har ju häst som ska ut.
Jag gick ner till stallet, gav dom mat och sedan byte täcken Masala var skit jobbig hon ville på Zantiago hela tiden blev lite irenterad sen var jag typ det till lunch. I skolan pluggade jag för en gångs skull. Det jobbiga är att jag har velat ha halsduk hela dagen för att jöma min FINE på hakan det har varit lite varmt men den syn faktis och det är jobbigt. Jag tror det är mitt smink jag använder nu är det som gör att jag får finnar vi ha en fondetion men måste flörta llite med mamma först.

Efter skolan stack jag till U och vi gjorde mackor och sedan möte I med sin brosa vid buss hållplatsen. Vi stack in till stan och skulle titta på kläder till honom för att han har födelsefest på söndag och jag ska hjälpa till. Men vi hittade två snygga tröjor på jc till han en kofta och en pike ''han ska ha det på sön'' =).
Jag hittade också ett par skit snygga skor på ''din sko'' det var några som inte alla använder och jag vill inte att alla ska ha samma skor men dom passade skit snyggt till jens dom kostade 499 kr men dom var riälla VILL HA DOM.

Efter allt shoppande åkte jag och I på yoga jag var skit hungrig och trött när vi åkte ditt. Men tror du inte då att det är en vekarie som kör skiten ur mig jag har tyckt förut yoga är inte så jobbigt men den här lektionen var det vi skulle gör 2 helt olika solhälsningar jag aldig gjort förut och ballans övningar. Det var svårt och jobbigt fast hon var bra det var roliga övningar men att stå i hunden och plankan länge det var bara jobbigt.
Kommer säkert ha riktig träningsvärk i morgon.
Imorgon ska jag rida ut och ta en riktig tur på söndag ska jag rida nanda på morgonen och sedan ska hon klippas och ryckas sen ska jag till festen och hjälpa till vet inte om man ska ha med sig någon prisent juste på lördag ska jag köpa häst mat.


(Ska försöka ta med mig kameran imorgon och synd att jag inte hade det i dag för då kunde jag visa skorna)

                                                                            HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej,

Idag har varit en bra dag.

Jag gick till skolan och pluggade lite så där gjorde klart min labb i alla fall =)

Sen stannade jag kvar på skolan till tre och sedan tog taxi och åkte hem.


Nanda jag, F med Blacky och E med Zantiago red ut en liten sväng i skogen Nanda var jätte duktig och gick och krökte på nacken och var snäll.

Det jobbiga var efter halva vägen fick jag värsta sendraget i foten det gjorde skit ont ''ursäkta ordet'' men jag försökte och till slut efter en kvart var det över. Jag gick in på volten efter och skulle galoppera lite Nanda var faktisk lite seg ska kanske börja ge lite mer mysli ändå. Men jag fick gå på henne mycket och det var faktisk mycket länge sen jag gjorde det. I morgon ska jag rida dressyr i ridhuset och träna lite vet inte om jag ska linda får se.


HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej,

Skrev inte i går S red och det gick jätte bra.
Nanda skoddes i måndags jag skulle rida tidigt men när jag kom till stallet hade Nanda nästan tagit av sin sko så jag kunde inte men B kom och slodde om henne nu har hon fina hovar.
S red i går jag var rädd att Nanda skulle vara pig men jag hade tur hon var jätte fin S blev mycket glad och jag med. Jag träffade F vi ska rida i dag och den nya tjejen ska rida med oss skit kul asså =). Vi får väll se hur det är för jag och F brukar ju rida bredvid varandra nu så det kanske vi inte i dag och då kan vi också vara taskiga om hon går backom.

Idag var det gjorbigt vet inte vad som hände min klocka stog på 05.56 och då skulle den ringa mig men jag kanske stängde av den eller nått men mamma kom och väckte mig så jag fick bråttomt men hon tog fram datan så jag kunde skicka över lite arbete men nu har jag några minuter det är därför jag skriver.
Ska nu sminka mig och gå, Jag vet inte om det är jumpa i dag men tar med mig kläder än då.


OUTFITTHARE BRA BAJSBAJS
Ps. har bråttomt ds.

N & M (BILDER)

Här kommer bilder från falun och Z dagen.

FALUN:
 


Vi drev med hella falun, Klädde ut oss till fjortisar men det regnade så det mästa smink gick bort.
UNDERBARASTE UNGEN.
ÄLSKAR HENNE.


HARE BRA BAJSBJAS
ps. Är ledig i morgon med ds.

N & M

Heej igen.
Jag tittade lite runt på hästar sökte på nandas pappa och jag
HITTADE han eller har gjort det förut men så här ser han ut dom som vill veta har farfar också.

NANDAS PAPPA OCH FARFAR (skimen är farfar)HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej,
Den här dagen började bra.
I går kom mitt gud barn och red nanda =) tog lite foton och så min brosa kom ju på kvällen och sov över han gjorde det i natt med men nu har han åkt hem. Det var en skit bra dag i går. Jag fick prata mer med honom har ju inte gjort det på ett bra tag eller det blir liksom inget intresant men jag berättade om Falun och hur han skolkade i skolan och gjorde en massa bus, gav mig massa råd också. Z var underbar hon kom springande när hon klev ur bilen men prata att hon ville rida nanda hella tiden.

Men i dag kom mamma fem i sex, vi skulle till stallet, jag skule rida. Vi gick ner, juste i går kom en ny häst till vårt stall och herkules har flyttat ner till andra stallet =( tråkigt jag gillade den lilla skiten men skönt. Jaja den kom och den heter Zantigo typ och tjejen som äger den verkar var mycket snäll. Ja till morgonen igen, jag och mamma tog ut hästarna för utom nanda för att hon skulle jag rida lektion för S. Jag gjorde i årdning Nanda och gick ner till ridhuset och började rida fram då ringer S och säger '' Moa jag är sjuk, har kräks kan inte komma men rid endå'' (jobbigt men jag tänkte '' jag rider väll'' ) Mamma kom och hjälpte mig och det gick skit bra. Nanda har aldrig gått så fint för mig jo med gummisnod men jag red utan nanda lyfte upp rygen så jag kunde nästan inte sitta kvar det var grymt roligt.
Efter gick jag upp och satte mig fram för tv när jag hade blivit klar i stallet. Jag tittade på ett av mina nya favorit program Wildfeer tror jag den hete den går varje söndag kl 10.20 den är mycket bra.
Sen åt jag mat och sedan var det att rida i gen på ridskolan sista dagen på dressyrkursen med hästen Pamir.
Det gick inte lika bra men Pamir gick fint och var duktig men jag blev inte riktigt nöjd ändå. 

Det var häst dag i dag. JAg skulle ha varit med V men hon svarade aldrig på mina samtal så det sket sig. 
I dag var det bra tv dag också det blåste ute och regnade så det blev en tv dag. 
Det var alla  mina favorit program Först då på morgonen men det räknas inte men sen.
UGLY BETTY , DESPERATE HOUSEWIVES, GREY'S ANATOMY, ONE TREE HILL, GOSSIP GIRL.
bara passa bra tv.

imorgon är jag ledigt då läger jag in bilder

N & M

Har ni saknat mig ?

Jag har varit borta nu i fem dagar uppe i falun men hela åttan.
Det har varit mycket kul. Men gud jag skulle aldrig kunna bo där det är ju nästan helt dött. Jag och mina tjejor hade ändå kul vi var nere på stan kämpade på lektionerna för att få bra betyg. Jag gjorde en ring på träslöjden. En bild på en tjej på bilden, Jag gjorde en labbraport på no. Och på hemkunskapen gjorde jag en kinesisk kött gryta med ris och efterrätt smulpaj eller den gjorde min kompis.

Uppe i falun såg jag i alla fall några snygga killar har inte gjort det på ett tag. Trodde aldrig typ att jag skulle det för att jag är så kräsen men det fanns några =). Synd att dom inte bor i stockholm.

Men det är skönt att var hemma. Nanda var glad att se mig och då kände jag vad jag hade saknat henne jag har typ inte velat tänka på henne för då hade jag börjat bli ledsen, men nu när jag kramade om henne runt, hennes hals med den tjocka pälsen, kände hennes lukt, fick jag nästan tårar i ögonen. Hon betyder så himla himla mycket för mig ingen kan ersätta henne hon kommer alltid vara den jag vill till och vill vara med jag behöver ingen kille jag behöver ingen vän men jag behöver NANDA. Om någon sa du får massa pengar om du säljer henne så skulle jag inte göra det. Många säger hur kan man älska ett djur eller något som inte kan tänka som oss människor, då säger jag så här jaag tror hon kan tänka och hon vet vem jag är varför skulle hon lysa på mig när jag ropar och hon är som en människa men en mycket bättre hon kanske sviker men gör en glad snappt.

Kommer läga in lite bilder sen måste ladda över först och så.
I morgon kommer Z mitt gud barn =) och om en timme kommer border.                                                                                BORTA BRA HEMMA BÄST 
                                                                                   HARE BRA BAJSBAJS

RSS 2.0