N & M

Heej,
Idag har varit en bra dag!
På morgonen som vanlig fredag utsläpp på morron. Jag gick ner till stallet och tog alla hästar fixade lite saker sen gick jag upp i gen. Sen skolan där hade vi prov och en redovisning fick vg + nästan mvg =) provet vet jag inte men det var skit lätt eller tyckte jag.
Efter skolan åkte jag till I vi stack ut med hennes hund I byte om tre gånger sen fick vi sjus in till skanstull vi gick och kolla lite på kläder jag provade en korset magen åkte verkligen helt bort kanske vill ha en sån. Jag köpte ett litet rött hjärt halsband för att det ska stå för vänskap och ville ha något runt halsen.
Sen åkte vi på yogan jag var inte med eller bara på meditationen det var kul klagade på I med hennes ställningar medans hon kämpade =D. Efter när vi skulle åka hem vid skanstull tunelbana så går vi in har dragit kortet och I bara säger Moa var inte det där din brosa, Jag ba, VAR! hon bara där så jag skrek över hella tunelbannan in gång ZAM ZAM alla bara titta efter ett tag såg han mig båda vi blev för vånade för han bor i rissne men har kompisar i Skanstull och jag bor i Haninge men gå på yoga där. Han bara typ fattade inte varför jag var där för vi inte brukar träffas men det var kul alla glode på oss ''haha''
Men i morgon kommer båda hit vi ska ha en liten familje middag.

BILDER:


FRÅN RIDTUREN & IDAG


HARE BRA BAJSBAJS

N & M

''enkligen''
Hej,
Asså ibland för står jag mig inte på datorer jag skulle licksom gå in på internet då funkar ena sidor men inte andra jag blir så irenterad. Som nu jag hade lite bråtomt men tänkte gå in på datan snappt, Nej då är det så att internet funkar inte så du får starta om och allt.

Jaja till det vanliga nu! Idag var en bra dag i stallet. I skolan inte så bra,
Skolan först då - Jag gick ju i dag till skolan hade liteka feber men ville gå en då. Jag var faktis duktig i spanskan men kursen HALLÅ våran lärare suger verkligen jag fattade inte ett piss och för att föreläsningen var kl 11.50 och min lunch började 11.30 så han jag typ inte äta och + äklig mat soppa licksom. Men jag pluggade med pappa nu på kvällen så jag är väl förbered för i morgon på provet =).

I stallet då - Så skulle jag och M åka till ett stall som heter Forsen för att hämta stolpar till en hage. Där fick vi se ett så sött föl den var verkligen söt jag ville bara ta den där ifrån fast den bet om sparkades eller mäst bet den, men jävligt söt.
Jaja men när vi skulle hämta stolparna, tror du inte då att dom är jätte långt bort så där gick vi igenom alla hagar. Man blev riktigt trött jag var typ slut fast vi tog inte med oss stolparna men vi fixar det på lördag då är det 4 till som hjälper.
Nu till ridningen. Det gick jätte bra jag red i hopp sadlen och i jumpa skor men det var skönt, man kan säga att jag red dressyr i hopp saker men det funkade skit bra Nanda var pig men lydig och hon gjorde allt jag ville kanske inte då i gallopen men det är alltid svårt men anars jävlar vad kul det var. Jag blev verkligen glad, Nanda blev svättig och nöjd hon med så man kan säga att båda vi blev nöjda.
M ska köpa klipmaskin i morgon så nästa vecka åker pälsen av =D.


Jag och F red ju ut i går och tog en fina bilder mäst på F för jag fotade bäst eller Blacky var finast på korten nanda hade mäst öronen lite åt alla håll och kanter.
                                                                         HARE BRA BAJSBAJS


N & M

Hej,
Idag blev det också hemma dag. Jag har ingen feber jag hade 36,9 men jag har hosta och förkylningen går inte bort. Fast i dag har jag pluggat det är jobbigt men jag måste för att det är prov på fredag jag är nästan klar med allt.
Idag ska jag i allafall fan rida, F och jag ska rida ut och jag vill rida har inte ridit på två dagar nu och det känns konstigt.
S red i går och Nanda rick jätte fint S var mycket, mycket nöjd och jag blev glad ska hoppa på söndag iställe för dressyr. Vi pratade om sadlen och vi ska ta ut provaren i gen eller i alla fall prata med honom.

En sak som är tråkigt klubbmästerskapet är inställt =( jag sóm hade set i fram i mot det. Jag blev inte glad men det kommer väl andra tävlingar hoppas jag.
Jag tog med mig kameran i går och tog kort på Nanda innan ridningen men inte när S red vet inte varför men tänkte på annat. Men jag tog en riktigt fin bild.


Klicka på den för att få den större.


HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej,
I dag är jag hemma mådde inge bra i går hade 37,5 så jag fick stanna hemma.
I bland vill man stanna hemma och låsas vara sjuk försöka lura mamma men när man är det då är det inget kul jag har skit ont i huvudet och har ont i halsen + näsan. Men jag ska försöka bara ta det lungt S rider i dag och jag måste gå ner till stallet och fixa saker.
Idag har jag tittat på sagan om ringen sista filmen jag älskar den verkligen jag har set det tusen gånger men den ärändå licka bra varje gång fast jag gillar bara sista filmen vet inte varför men jag gillar när det stora kriget är med orlando blom och alla =). Nu sitter jag och väntar på att min nerladnings grej ska bli klar, ska titta på gossip girl s2 e 4 =).
Jag tror inte jag kommer skriva i kväll vi får se även fast jag är kraslig så måste jag göra lite skolarbete för om jag är frisk på fredag så måste jag gå till skolan och göra provet.HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej,
I går var en mysig dag på morgonen red jag lektion för S skit kul =) det gick bra trönade på attt händerna ska vara stilla men ändå jobba henne i form på slutet funkde det och min läxa är: avsakningar, Gallopfattningar & händerna. Sedan efter fixade pappa sadlen så nu är den fixad och efter red jag dressyr kursen. Det gick verkligen skit bra Pamir han som jag red var jätte fin gick på tygen och jag fick mycket beröm längtar till nästa söndag.

Efter allt stall och häst, så kom pappas kompis M och hans dotter S. S var skit gullig hon var 1 och halvt år och kallade alla för mamma.
Igår kände jag mig piss så idag så är jag sjuk hatar den här förskylningen antar att jag är hemma i morgon snoret fan bara rinner och det gör ont när jag snyter mig. Jag har också ont i hvudet men ska ta en allvedon. F rider Nanda i ag jag orkar inte men ska försöka hjälpa henne i stallet. Tar med mig kameran.
Jag har faktist i går anmällde jag mig till klubmästerskap i hoppning 70 cm hemma plan men bara för kul och så ska jag kanske vara med på tävling 1 november.


Bilder från i går.

S  OCH M OCH MOA

JAG OCH NANDA hälsar
HARE BRA BAJSBAJS
N & M

Heej.
Nu kom jag pricis från stallet har ridet en mysig barbacka tur på Nanda och är mycket glad.
Jag och F ska nu till stan ska bara fixa mig lite ta en duch och så, Vill ju inte lukta häst =).
Jag ska väl kolla på lite kläder vet inte om jag ska ge prissenten men jag tror jag gör det på Onsdag.                                                          HARE BRA BAJSBAJS LÄGER IN BILDERNA SEN.


N & M (TILLBACKA)

Heej det tog bara en vecka typ men nu börjar jag skriva igen.
Jag ska börja fota igen i mårgon ska jag fota när jag rider ut hoppas det blir fina bilder.
Ska försöka skriva varje dag och försöka ta kort.

Idag har jag jobbat mycket bra i skolan hade bara musik och Matte men jag fick beröm. Efter skolan stack jag och E & S till stan men jag gick i från dom när vi kom in skulle köpa prisent till F men jag säger inte vad det är för hon kanske ser =) jag tittade också på lite kläder till mig älskar verkligen höst kläderna stickat är verkligt skönt fast jag vill att det ska  bli kallare så man kan använda det. JAg hade också yoga i dag varmycket skön vi hade övningar om ryggen det var skönt =).

Men nu ska jag se på gossip girl s 2 =) laddade ner mycket bättre än att vänta.
Skriver i morgon. Ska vara med F i morgon.

                                                                               HARE BRA BAJSBAJS

                            JUSTE JAG SKA VARA MED I EN TÄVLING SNART I HOPPNING KLUBMÄSTERSKAP

N & M

Heej.
Nu ska jag sluta skriva ett tag den är så mycket och jag tycker inte att det finns så mycket att prata om det händer inte så mycket just nu men börjar skriva om några veckor.
Nanda är frisk och vi har det bra.


                                                                                       HARE BRA BAJSBAJS 
                                                                  KOMMER TILLBACKA OM NÅGRA VECKOR

N & M

Heej,
Nu om en kvart ska jag till skolan och plugga som fan.
Jag kom på i morse att jag ska rida i ridhuset om jag hinner ska försöka. Kommer säkert inte skriva i kväll jag ska rida och sedan göra svenska så jag blir klar. Nu kan jag lägga in bilderna från i går.


Jag i Går.Kanske lägger ut hur jag såg ut i dag men nu måste jag värkligen dra vill inte missa bilen som går snart.


HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej,
Det var skit kul med F. Vi red till lyckeby och sen genom skogen vi klättrade och pratade och hade kul.
Nanda var duktig och jag var glad i morgon vet jag inte fan vad jag ska göra.
Jag tror jag kommer rida i ridhuset tidigt men vet fan inte N vill att vi ska rida ut aja jag kommer på det i morgon.

I morgon måste jag plugga som fan i skolan.
Det som ska göras: Jag ska göra klart steg 17 sv, Matten ska jag börja på, Hyra böcker till kursen, gå på spanskan och engelskan. i morgon ska jag också plugga hemma efter Nanda och gå lägga mig tidigt för på fredag har jag utsläpp.
Tog lite bilder från idag på F och jag suddiga för jag skrittade samtidigt.

lägger in i morgonbitti datan är CP.
                                                                            HARE BRA BAJSBAJS

N & M

Heej.
Samma i gen har inte skrivit på länge men det blir så att jag inte hinner.
Dagarna går åt. För det är skola, Nanda, och bara trött het jag är i stallet sent på dagarna och är skit trött när jag kommer hem. Det går inte så bra i skolan får ingen styrning det har gått tre veckor nu snart en månad och jag tycker att det inte går bra. Jag försöker men det blir ändå konstigt. Jag har faktist redovisat ett steg i matte men det var hur lätt som helst nu är jag på ett anat och ja.
Nanda har fått deare äkligt men vad ska jag göra. Ska köpa medecin till henne som hon ska få. Jag och f ska rida ut i dag =D =D vi har inte gjort det sedan 06 fatta jag är jätte glad. Hon ska rida Blacki och jag underbara Nanda.

Jag hoppade i söndags skit kul vi hoppade 70 cm i fem feman och så hoppade vi på båge det var kul nanda och jag var skit duktiga jag var inte rädd Nanda sprutade bajs på S HAHA.

Nu ska jag äta korv och sedan gå ner och mocka.

N & M

Heej bloggen

Har inte skrivit på en vecka nu. Det känns konstigt har faktiskt saknat det. Jag och Nanda har haft en tuff jobbig vecka jag har varit ledsen halva veckan för i söndags när jag tävlade jag har inte velat skriva om det så jag skrev ingen ting. S red i tisdags Nanda var duktig men hon ville inte pressas så S stubin tog slut och blev arg på Nanda. Jag mådde inte så bra därför och grät på kvällen gick och la mig också klockan 8 och somnade.

På onsdag blev det mycket bra jag red på volten och Nanda var jätteduktig på torsdagen så red Jag men N hon är ny det var jätte kul. Så på onsdag kväll var jag glad. I går var jag med underbara I vi hade det kul och gjorde en massa.


 Sitter just nu och lyssnar på en jätte underbar låt. Jag hittade den på Playahead och  blev jätte glad har letat efter den så mycket och så hittar jag den. Låten påminner mig och min gamla medryttar häst Dansa som jag älskade så himla mycket det var sommaren 06 den bästa som någon gång har funnits på den tiden var allt kul jag red varje dag och gjorde något varje dag det var den underbaraste sommar som funnits. Den här låten påminner mig om den sommaren men mest om när hon åkte ifrån mig. På slutet av sommaren så såldes hon och det är det värsta som har hänt mig jag grät floder i månader efter henne, men nu när jag tänker på henne blir jag ledsen men ändå glad hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta och jag kommer alltid att komma ihåg henne och våra minnen. Fast nu har jag Nanda och jag vet att hon har det bra. ÄLSKAR DIG TOP DANCE.

Ska till stallet snart men nu ska jag äta lunch.

DU kommer alltid att vara minnes värd.


HARE BRA BAJSBAJS

RSS 2.0