sorry for my break

heej bloggen, har haft en liten paus från bloggandet ett tag som ni har märkt. Jag har inte haft så mycket att skriva om Nanda har gått fint och det har för det mästa gått bra. Nu är det så att jag är sjuk och då har inte jag kunnat rida mamma red i går och det gick  bra. Men nu när sportlovet börjar på måndag så ska jag försöka skriva lite mer. Så här kommer veckan se ut.
Tar från i morgon:
Söndag: Hoppas jag kan rida lektion för Sara, Precis efter det ska jag till högdalen och malin ska prova nya sadlar ;)
Måndag: En hemma dag ska rida i ridhuset ska också plugga
Tisdag: Kl 09.00 åker jag till STRÖMSHOLM. Ska ditt på studie dag ass roligt. Sara ska säkert rida Nanda
Onsdag: Rida ut någon som vill?
Sedan vet jag inte hur veckan blir ientligen skulle jag tävla på söndag men den är instäld. min första tävling blir 21 mars tror jag :P. längtar att komma ut och tävla nu, fast jag skulle vilja vara lite mer förbered så det är bra att jag har några veckor på på mig.   
Nanda och moa uteritt

Romme alpin

Bilderna får tala för sig själv vad jag gjorde i fredags,//N&M

Romme alpin
Romme alpin  Frida
Romme alpin
Romme alpin  Elin
Romme alpin  Frida
Romme alpin  Sandra och Moa
Romme alpina day off

Heej bloggen, ja i dag var jag ledig från skolan det var mycket skönt kunde sova ut och känner mig mer piggare nu och gladare. I går såg jag avatar på 3D det var coolt. Har ju sett den förut men den var lika bra denna gång, alltså en mycket bra film.
nanda

Idag red Sara hon var sjuk i tisdags så det blev träning i dag. Skulle rida med Nell men Sara fick rida, Nanda behöver att hon rider henne.
Sara var nöjd över Nanda. Hon tyckte att hon hade blivit finare och att jag ska fortsätta med min rakriktning träning för det lönar sig. Men det var kul att få lite beröm det behövdes. På slutet av ridningen så sa sara att jag skulle göra ett hinder. Det blev ett rätt upp stående på 50 cm ;P. Nanda tyckte det var kul och Sara med. Sara och jag kom på att det var andra gången hon hoppar henne första gången var på provridningen som var 2,5 år sedan den gången ramlade hon av men inte denna. Jag filmade in och lägger upp dom. Om ni undrar varför det är gamla låtar så var det dom jag hade på datorn. Och på hoppfilmen så hoppar sara i dressyrsadeln

Nu ska jag skynda mig mamma ville se, Hare bra/N&MI WANT SPRING AND SUMMER

Sommar 09  Umeå, sommarstugan

Hej bloggen, saknar verkligen sommaren nu. Är trött på all snö och på onsdag ska det bli snö strorm i gen :(. Kan det inte bara bli vår nu kan man inte bara flytta sig fram till april och känna riktiga värmen i maj. Satt och tittade i genom bilder från i sommras när jag var i umeå. Det är verkligen mysigt där, vi har en sommarstuga precis bredvid vattnet mycket mysigt fast du kan inte bada det är för kalt. men hittade en mysig bild på mig och hunden Turbo, ser varmt och skönt ut vill verkligen ha det så nu.

Till verkligheten då, i dag red jag i ridhuset gick mycket, mycket bra. Blir i bland lite stolt över min lilla gamla dam. Hon var eftergiven och jag kunde för första gången på riktigt länge rida henne i gallopen som vilken gång som helst. Men det var verkligen kul att rida i dag. Masserade lite efter har tittat på Elin när hon har gjort på Zantiago. Nanda tyckte det var jätte skönt och blev gulig mot mig.

Vår bild på nandaBILD: Nanda i våras
Hare bra/N&M

RSS 2.0