N & M

Heej, Idag var jag såklart hos tandläkaren som jag berättade i morse. Det gick bra fast det gjorde as ont eller jag fick mycket ilningar av deras makiner. Det är as jobbigt jag klarar inte ha metal mot tänderna jag nästan fryser as mycket då. Så när jag jag äter kan jag inte ta gafen mot tänderna det är det obehagligaste jag vet som är med i vardagen. Annars har det inte hänt så mycket i dag men en sak är också jobbigt med tandläckaren inte själva tandläckaren utan att åka ditt det tar en timme för mig för att jag inte är skriven i haninges komun det är jätte jobbigt + är det att det tar 30 minuter att bara gå till bussen. Varför kan jag inte ha bil? jag är ändå ansvarsful jag skulle inte göra något dumt plus att jag vet en jäkla massa om att köra bil men ändå måste jag gå så bara att åka till tandläkaren fram och tillbacka tar tre timmar sen är det 40 minuter hos tandläkaren asså det tog tre timmar och 40 minuter att bara vara hos tandläkaren ska det verkligen vara så?

I dag har jag också tagit finna bilder på hästarna. Blev mäst på Masala för att hon var mäst när gången men fick finna bilder på Nanda och Foofighter.


Första bild Masala, Andra Foofighter,
Tredje Nanda, Fjärde Masala


HARE BRA BAJSBAJS
ps nu ska jag se bröllops duellen ds

N & M

Heej! det har hänt mycket sen jag skrev sist.
Jag har varit i kungsberget ramla bara 4 gånger var av en av dem i i ett träd men inga skador alls :D.
Sen har jag varit i falun =) i fem dagar det var ass kul.
Sen har jag TÄVLAT dressyr hemma tävling.
och så nu är det sportlov och i dag ska jag åka till tandläckaren och fixa mitt håll i tanden =S.
Ja jag har tävlat!
Jag blev nöjd men ändå inte det kändes bättre äv vad jag fick. Nanda var jätte gullig och båda vi var ass lugna vi strässade inte upp varandra eller nått fast jag var kanske för lite lugn jag vet inte. Men en sak som är helt säker är att jag ska tävla på min födelsedag 13 april i vällingby kl 08.00 ''snark'' men mamma anmälde mig i går så jag nu ska jag tävla.
och vi har också sett att jag kan tävla 12 gånger i år kanske mer.
RESULTAT: 56,66

hare bra bajsbajs

N & M

I morgon ska jag till kungsberget. Jag hoppas jag inte bryter något men hoppas inte det ska i alla fall bli ass kul.
Har inte skrivit mycket jag vet men det blir då och då. Idag har jag varit och köpt skidsaker till i morgon och jag har köpt godis till buss resan. Men nu ska jag packa lägger ut bilder kanske i morgon. Men nu är allting laddat mp3 kamera och allt sånt så det är inga problem.

UNDRA OM JAG KAN ÅKA SÅ HÄR?


RSS 2.0