N & M

Heeej, Mitt lov har varit perfekt i dag är jag 15 år och jag har fått en moppe jag har varit på en tävling jag har lärt mig köra och massa saker. I går firade vi mig och jag fick moppe en gamal en men den går att köra och jag gillar den. Sen så fick jag min jacka som jag har väntat på och så. Sen i dag så tvälade jag och Nanda. Nanda var helt underbar hon var lugn och ja jag blev bara glad även fast vi kom sist =S =D men, men revanch eller hur? Men jag liksom slutade rida när jag väll var på bannan men på framridningen var vi de snyggaste paret på hela tävlingen. Tyvär har jag ingen film pappa trodde att han filmade men det gjorde han ej. Men bilder finns har lite brottomt nu min brosa vill att jag ska se star ja.

Hare bra bajsbajs.

 Nanda tävling och min lilla moppe gamal som sakt F på.

N & M

Heej, Det är inte lika fint vår väder i dag som i går men det är ändå varmare. I eftermiddag ska jag till V som jag snackade om i går. Jag kommer sova över där så blir inget bloggande kanske i mogon vet ej. Kameran hänkar jag fotade inte i stallet i går blev lite besviken på mig själv. Men det gick mycket bra och att rida jag och A hade ev bra stämning det var bara bra. Sen när jag kom till stallet så kännde jag för grilla så jag ringde alla nästan och så började jag och V att planera. Det blev en grillkväll enda vi inte tänkte på att när solen går ner blir det lite kalt men vi hade mysigt senare på kvällen kom några killar från min skola och vi var där och umgås med varandra. Tog bilder men pappa har min kamera i stallet så jag måste hämta den. Kanske lägger in hon V. men nu måste jag sluta ska träffa F och 6 minuter och jag är inte klar har morgonrocken på mig "upps."


Hare bra bajsbajs


N & M

Solen lysser, det är varmt, det känns som vår!

Heej jag våren är här helt klart här. Jag ser inte ett enda moln på himlen. I dag har jag varit hos M och D dom bodde as fint gulit snyggt ja och mycket mer kan jag säga. Jag fick pröva hennes kavaj och den passar perfekt den frågan är löst till tävlingen. Snart ska jag äta och sedan dra till stallet. Ska rida med A på volten och ja.

I går var jag inne i stan med S. Jag skulle lägga bort min skinjacka men den var slut överallt. Men i dag köpte vi den på internet. I går var jag också med tjejerna. Vi hade foto kväll. Vi var i spökhuset som vi hade snackat att vi skulle fota där så i går gjorde vi det jag har bara en bild nu som inte är redigerad (vet ej stavning) men den är på migSka snart få redigerade bilder av V B och I. I morgon ska jag och F till V och kolla på när hon rider sedan slagga där. Tar med mig kameran i dag, lägger ut i kväll.

Hare bra Bajsbajs


N & M

Heej ny design som ni ser den är gjord av min kompis http://bellalicious.blogg.se/ Hon hade inget att göra så hon fixade min på 30 minuter. Jag är glad för det för nu kan jag börja skriva om på nytt med en ny design.
I dag har dagen varit mysig jag älskar det nya vädret. I går red jag barbacka utan täcke och med mamma gående berdvid. Nanda är bara glad hon är så gullig hon vill göra saker hela tiden hon är mycket bra i dressyr. Det är verkligen den bästa tiden nu och jag njuter faktis för engångs skull. I skolan är jag lite trött men det är jag almänt för några sekunder sen blev jag klar med min sluttsatts till en labb för NO. Men jag kämpar på. Jag har börjat läsa om twilight tvåan och den är underbar det har kommit många tårar. Även fast jag har läst den förut och det kom floder så kan inte tårana ta slut för de här böckerna. När dvd kommer ut ska jag köpa den.
Idag red jag i ridhus först ut med M och Masala sen i ridhuset träning på halter och program ridning Nanda blir stadigare på tygen varje dag som går och det blir bara mycket bättre för mig. I dag red jag också med knoppar dem blev faktis mycket snygga, ni som inte vet så knoppar jag varje dag nu för att jag ska bli bra till den 13 april. Knoppar är mycket svåra att göra tycker jag men dem blir bättre. I morgon ska jag upp tidigt och ha utsläpp sedan ska jag till skolan. Efter ska tror jag till stan och titta på presenter till mig. + sedan yoga 

Om ni undrar varför jag inte skiver namnen på människorna i den här bloggen är det så att jag i bland inte vill lägga ut dem men jag lägger ut hästanas namn och mitt.


Hare bra bajsbajs

RSS 2.0